Patty sloeg RTL-deal af om gebrek aan duidelijkheid

Patty Brard heeft op het laatste moment geweigerd om een driejarig contract bij RTL te tekenen, omdat de zender haar niet genoeg duidelijkheid kon verschaffen. Dat geeft ze vandaag aan in het AD. Brard voelde zich niet genoeg gesteund. “Ik zou RTL Boulevard en Late Night gaan doen, maar RTL kwam er niet uit met de producent Blue Circle over de verdeling. Op zich best raar, want RTL zou daarin leidend moeten zijn, maar toen heb ik gezegd: dan ga ik door op freelancebasis.

Ondertussen is ze al gestopt met de talkshow van Twan Huys. “Dat was vooraf al afgesproken, hoor. Ik ben dol op Twan, maar ik zie wel hoe het na Thailand loopt.”

Brard is nu in Thailand voor opnames voor TLC. “Ik ben freelancer, dus ik kan alles doen en alles zeggen. Ik ga waar het leuk is.

Er gaan ook geruchten over een vierjarig contract bij Talpa. “Ik was al voorzichtig benaderd door Talpa voordat ik überhaupt in gesprek ging met RTL. Alles ligt nu weer open, maar ik zie het wel als ik uit Thailand terug ben. Ik heb geen tijd gehad om na te denken. Ik heb het veel te druk gehad.

Maar: “Voor mij betekent tekenen bij een zender wel een soort van zekerheid, maar als ik dan mijn vrijheid opgeef, wil ik me wel welkom voelen en er moet een leuk pakket klaarliggen.

Het AD-interview met Patty Brard kunt u lezen via Blendle.

Foto: NTR, Lilian van Rooij

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen