Patty Brard gaat volgens RTL tekenen bij Talpa

John de Mol jaagt niet langer alleen op sterren die al bij RTL werken, maar ook op sterren die bij RTL dreigen te gaan werken. Zijn Talpa Network heeft Patty Brard een vierjarig contract aangeboden. Dat meldde RTL Boulevard gisteren. Medio januari werd bekend dat Brard door RTL was vastgelegd voor een periode van drie jaar, maar vlak daarna bleek de tv-diva nog niet te hebben getekend en zich op het allerlaatste moment bedacht te hebben. Nu lijkt duidelijk waarom.

Luuk Ikink bracht het gerucht over Brard gisteren in Boulevard: “Patty Brard zou in gesprek zijn met Talpa voor een vierjarig contract. Als het doorgaat, dan zou het een bijzondere terugkeer zijn. Patty werd twee jaar geleden namelijk ontslagen bij SBS 6.”

Brard werd destijds de laan uitgestuurd door Karin de Groot. “Die is daar nu weg, dus dat opent misschien weer een deur.”

Het is best opvallend als Brard weer terugkeert naar SBS, omdat ze in september nog flink uithaalde naar De Mol. Hij zou aan discriminatie van dikke vrouwen doen. “Hij houdt ook niet van vrouwen boven de 50 kilo, kan ik je uit ervaring melden hoor. Dat is niet gemeen, het is gewoon zo. Hij houdt er gewoon niet van. Van wat vollere vrouwen op televisie houdt hij niet. Hij wil ze dun en blond. Het is gewoon zo dat hij dat fijner vindt om naar te kijken.”

Lees ook: Patty Brard en RTL komen er niet uit: ‘Pakket viel tegen’ (23 januari)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen