Patty Brard gaat volgens RTL tekenen bij Talpa

Geplaatst op do 14 feb 2019 om 8:15

John de Mol jaagt niet langer alleen op sterren die al bij RTL werken, maar ook op sterren die bij RTL dreigen te gaan werken. Zijn Talpa Network heeft Patty Brard een vierjarig contract aangeboden. Dat meldde RTL Boulevard gisteren. Medio januari werd bekend dat Brard door RTL was vastgelegd voor een periode van drie jaar, maar vlak daarna bleek de tv-diva nog niet te hebben getekend en zich op het allerlaatste moment bedacht te hebben. Nu lijkt duidelijk waarom.

Luuk Ikink bracht het gerucht over Brard gisteren in Boulevard: “Patty Brard zou in gesprek zijn met Talpa voor een vierjarig contract. Als het doorgaat, dan zou het een bijzondere terugkeer zijn. Patty werd twee jaar geleden namelijk ontslagen bij SBS 6.”

Brard werd destijds de laan uitgestuurd door Karin de Groot. “Die is daar nu weg, dus dat opent misschien weer een deur.”

Het is best opvallend als Brard weer terugkeert naar SBS, omdat ze in september nog flink uithaalde naar De Mol. Hij zou aan discriminatie van dikke vrouwen doen. “Hij houdt ook niet van vrouwen boven de 50 kilo, kan ik je uit ervaring melden hoor. Dat is niet gemeen, het is gewoon zo. Hij houdt er gewoon niet van. Van wat vollere vrouwen op televisie houdt hij niet. Hij wil ze dun en blond. Het is gewoon zo dat hij dat fijner vindt om naar te kijken.”

Lees ook: Patty Brard en RTL komen er niet uit: ‘Pakket viel tegen’ (23 januari)

Foto: RTL
45 Reacties op “Patty Brard gaat volgens RTL tekenen bij Talpa”


 1. Meneer Kaktus

  Dacht dat Patty al jaren tussen 6 planken lag.

 2. Meneer Kaktus

  Welkom terug, meid!

 3. Jan

  Dat geloofd toch echt niemand. Wat een onzin. Mens is al jaren over de datum.

 4. Meneer Kaktus

  Dit biedt perspectief voor Virgien.

 5. Curryworst

  Patty Brard is de vrouwelijke versie van Gordon.
  Lomp, dom, onbehouwen en de hele wereld is tegen ze als ze hun zin niet krijgen of enige tegengas ondervinden.
  Ondertussen nemen ze iedere tv-aanbieding aan. Maakt niet uit voor welke omroep of hoe ze daar weggewerkt zijn.
  Aandacht, aandacht, aandacht. Geld, geld, geld.

 6. josja

  wat een eikel die John de mol, hij maakt zich niet echt geliefd. en maar met poen zwaaien

 7. Lize

  Patty 4 maanden geleden: “SBS is niks, Talpa is rotzooi, ik kom hier nooit meer terug” John: Hier, een zak geld! Dat volk dat nu bij SBS zit geeft alleen maar om centen en komen daar ook voor uit, hebben geen principes meer, triest zeg..

 8. Ernestine

  It’s all about the money, wie geeft het meest voor deze dame die denkt het te kunnen gaan maken nu ze een nieuw uiterlijk ” heeft gekocht”. De inborst van een persoon blijft hetzelfde! Gelukkig hebben ze dat bij Talpa nog niet door.

 9. Bears’den

  Hahahaha,trieste borderliner!
  Kansloze heks!

 10. Frank

  Wat wordt er nou hier gezeurd? Tuurlijk kies je die werkgever die je het meeste kan aanbieden, niet alleen financieel maar ook programma’s.
  Gewoon goed onderhandeld door Patty. Denk overigens dat de Mol sr. enorm gepusht is door zus Linda en zoon Johnny, allebei vrienden van Patty.
  Zou een goed duo kunnen vormen met Gordon.

 11. Jan

  Patty moet ook nadenken zeg, wordt je ontslagen door John en nu probeert hij haar weer terug te krijgen. Ik vind John zo achterbaks… door alles weg te kopen en zelfs mensen die willen tekenen bij Rtl of NPO een beter voorstel geven… waarom moet RTl ten onder? ik hoop echt dat hij met gelijke munt betaald wordt, wie een kuil graaft… ik voorzie talpa 10 2.0 debacle… iederen streaks met hangende pootjes terug bij RTL . John die moet leuren met zijn programma’s ik hoop dat RTL dan ook zegt John stik er in.

 12. Robin

  Brard de hoe r De Mol clown Sjonnie.

 13. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Precies, net wat je zegt Frank.
  Ramp-tv.
  Mooi dat al het overjarige goed bij SBS zit.
  Opgeruimd staat netjes.

 14. west

  Snap niet dat die BNNERS zo nodig op tv moeten op hun oude leeftijd
  Hebben geld genoed, dus ga lekker genieten van je leven
  als je naar de 60- 70 loopt zoals Paay patty robert linda moet je eigenlijk niet meer willen!

 15. west

  moet zijn…genoeg

 16. Guttegut

  Mooie foto ook

 17. o.p. lichter

  Gelukkig gaat al dat afval naar talpa , zal er nog geen minuut naar kijken , laat die plaspaay er ook maar gouw heengaan .

 18. CreaBea

  o.p. lichter: Indeed. alle trash daar heen en dan lekker alles met elkaar laten uitvechten via de media, leuk format ;-)

 19. Sven L.

  Als dit doorgaat, heeft SBS er wel een echte smaakmaker bij. Die heb je gewoon nodig op je zender.

  Maar ze gaat dus niet exclusief voor SBS aan de bak? Voor RTL maakt ze HTMD toch?

 20. Ed

  Walgelijk.

 21. Johannes

  hahaha, volgens mij is rtl hier weer voor de zoveelste keer genaaid..

 22. John de M.

  Patty is over datum én ranzig, daarom past ze zo goed in ons team.

 23. beest

  Mensen van de televisie : doe nou toch gewoon eens een keer een onderzoek of wij in NL zitten te wachten op een kleipop als Patty! Uitkomst zal je verbazen.

 24. k

  Toen ik al die reacties op Wendy las dacht ik, John haalt wel heel onsympathiek volk, Gordon, Albert en nu Patty, binnen. Dat wordt samen met zijn slechte imago en gebrek aan creativiteit het grote probleem.

 25. Nieuwtje

  Schlick met Scholten gesignaleerd. Dag Huys, hallo Yvon Jaspers. Soon to be announced…

 26. DE GENERAAL

  Is dit wel legaal allemaal?
  Voor het fatsoen zouden ze geestelijk onbekwamen hun tekenbevoegdheid moeten ontnemen. Wie contracteert dat hoopje ellende nu weer? Nederland was klaar met dit vieze meisje, Ibiza gong toch vervelen klaarblijkelijk. Talpa, rusthuis voor de vielen.

 27. DE GENERAAL

  De bielen.

 28. robb

  Is dit de eerste zet van Galjaard .

 29. Ron

  Vind haar wel een goede presentatrice voor het nieuwe Big Brother. Ik sluit namelijk niet uit dat het toch bij Talpa terecht komt. Het is oorspronkelijk nog gewoon van John de Mol namelijk en er hoeven natuurlijk niet per definitie alleen maar Talpa producties op hun zenders. Ik denk dan wel dat Utopia stopt mocht het naar Talpa komen. Of ze zetten het weg op Veronica.

 30. Aad

  @ Ron
  Als Talpa een hoge realitiy-score wil halen, heeft Big Brother anno 2019 geen zin. De doelgroep kan voor Big Brotherachtige dingen tegenwoordig op 1000 zenders terecht.

 31. Hans

  RTL breekt ook voortijdig contracten open, dus ja dat is eigenlijk precies hetzelfde. Wat een ophitserij weer dit soort nieuws.

 32. anonymous

  aat dat misselijkmakende mens maar lekker naar Talpa gaan.

 33. anonymous

  Boer zoekt vrouw gaat naar RTL.

 34. Mohammed Cohen

  Wat een jankende kop heeft Patty Brard…

 35. oja

  KArin is helemaal niet weg…. is nu baas ITV Studio wat gewoon een afdeling is van Talpa…. kan john meer omzet halen voor itv deal. En karin kan doen wat ze leuk vindt. Zo zit het en niet anders.

 36. Sven L.

  Utopia naar NET5 misschien? Kijken sowieso alleen maar vrouwen naar volgens mij. Gooi er een paar knappe kerels in en klaar. Jammer dat Temptation bij RTL zit; hadden ze graag erbij gehad lijkt me.

  Dan is er ruimte voor BB op SBS6. Heb je meteen een sterk merk om online wat meer te gaan profileren. Of gaat BB definitief naar RTL5?

  @Anonymous; Boer zoekt Vrouw naar RTL4? Is dat al ergens bekendgemaakt? Niet dat ik je niet geloof hoor, is zeer logische transfer namelijk.

 37. Smulpaap

  Reuring en inslag

 38. Ranonkel12

  Talpa, het afvoerputje voor zwakbegaafden

 39. Ron

  @Aad: dan heb je het nieuws niet gevolgd want er zijn voornemens om Big Brother terug te brengen op TV alleen de zender is nog niet bekend.

 40. Robert

  Haal die verlopen kop van de buis!

 41. tring

  Begrijp dit mens echt niet.
  En @nieuwtje: wat betekent: ”Schlik met Scholten gesignaleerd”. Begrijp er niets van.

 42. De dealer van Talpa

  Goed voor m’n omzet!

 43. Aad

  @ Ron
  Ja, joh? Meen je dat nou?
  Je bent ook niet een heel klein beetje traag van begrip zeg.

 44. Admiraal de Ruijter

  De mol wil niet oud en niet dik!. Dan mag zijn zus Linda ook niet meer op tv

 45. Mike

  We komen nooit van haar af, blijkbaar. Zelf ziet ze dat als grote overwinning. Ik wil haar echt niet zien, elk program met mevrouw zet ik af. Ik denk velen met mij. Dus wat is de winst dan, meneer John?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.