Evert Santegoeds verdedigt coververhaal Wes en Yo

Geplaatst op do 30 mei 2019 om 10:00

Er is in showbizzland veel te doen over het coververhaal dat de Privé woensdag heeft gepubliceerd over Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau: volgens het blad zijn de twee weer gelukkig met elkaar. Vlak na het verschijnen van het tijdschrift buitelden andere media over elkaar heen met de ontkenning van Yolanthe’s manager Xenia Kasper. Vervolgens kreeg de Privé ook nog eens weekblad Story over zich heen: de Story verwijt de Privé en plein public aan lezersbedrog te doen.

De Privé heeft bij het coververhaal van Wes en Yo een foto gepubliceerd die anderhalve week geleden gemaakt zou zijn op Ibiza. Hun zoontje ziet er op de foto echter wel érg jong uit, wat er op duidt dat de foto minimaal een paar jaar oud is.

Dat vermoeden is bevestigd door Xenia Kasper. “Kijk even hoe oud Xess daar is, toen was hij een jaar oud. Hij wordt in oktober 4. Dus…“, zegt zij.

Story-baas Guido den Aantrekker: “Als het inderdaad zo is, zoals Yolanthe’s manager Xenia Kasper verklaart, dat de als heel recent gebrachte ‘verzoeningsfoto’ van Wes & Yo vandaag op de cover van een weekblad al jaren oud is, zou dat een kwalijke zaak zijn. Zoiets geeft ons vak een slechte naam.

Evert reageert

Al met al heeft Evert Santegoeds woensdag flink wat over zich heen gekregen. Hoe zit het nou? “Dat is de meest gestelde vraag aan me vandaag. Er was wat onduidelijkheid over vandaag. Maar ja: het is natuurlijk ook een Pavlov-reactie van alle media. Die lezen wat en denken: oooh, management bellen! Les één in mijn wereldje is natuurlijk: je kan iedereen bellen, behalve het management. En les twee is: zorg dat je de nummers van die mensen zelf hebt, zodat je díe belt.”

Die intimi heeft de Privé wel gebeld. “Het verhaal kwam ons ter ore en Wesley heeft het afgelopen zondag in zijn vriendenkring verteld dat het hartstikke goed gaat. Het is heel groot nieuws, wat op een geschikt moment naar buiten gebracht gaat worden. Mijn collega Edwin Bredius, een fantastische jongen in het wereldje met een fantastisch netwerk, heeft het gecheckt bij Wesley.

Hoe reageerde Sneijder? “Die moest erom lachen en zei er verder niks op. Hij ontkende het niet. De Duitse RVD, Xenia Kasper, ontkent het wel. Die trompettert het overal rond.

Reken maar dat het eraan zit te komen, want het is heel groot nieuws én goed nieuws, dus waarom zou je er moeilijk over doen?

Foto: SBS
32 Reacties op “Evert Santegoeds verdedigt coververhaal Wes en Yo”


 1. Lindert

  Evert Santegoeds…nog heel even SBS Shownieuws en de Telegraaf.
  Koffers pakken!!!
  Dag Evert, het ga je goed.

 2. Alina Loppers

  Dus volksverlakker Story beticht volksverlakker Privé van volksverlakkerij. Het moet niet gekker worden.

  Voor de kopers: jullie zijn echt dieptriest en nutteloos.

 3. weethetbeter

  Prive verkoopt wel meer onzin !!!!!!!

 4. Jeremiah

  Het is ‘pavlovreactie’, niet ‘Pavlov-reactie’!

 5. Stip

  Die foto dat is idd lezersbedrog. Rest natuurlijk grotendeels ook :-) Lekker insinueren.

 6. Jan Versteegh

  WOW, wat een wereldnieuws weer…

 7. Wolllter

  En nu……?

 8. Curryworst

  Dus kort gezegd het verhaal is gebaseerd op één iemand die gebeld is door de Privé. Die behoort tot de vriendenkring van Wesley of hij hoorde het van iemand die behoort tot die vriendenkring.
  Haha, en zo heb je weer een paar r0ddelpagina’s gevuld met oude foto’s.

 9. Bart

  Deze bladen, Boulevard, Shownieuws en eigenlijk gewoon de hele media, film en reclamewereld zouden types als Yolanthe en Sylvie maar ook een Gaby Blaaser gewoon helemaal moeten negeren. In werkelijkheid interesseert het bijna niemand. Deze dames kunnen niets en willen alleen maar aandacht. Willen wel praten als alles goed gaat of als ze iets te verkopen hebben maar niet praten met die zelfde media (die ze normaal zelf steeds opzoeken voor elke scheet) als het even minder gaat of als een relatie uit is. Het gaat ze alleen maar om aandacht en meer niet. Geef ze dat gewoon helemaal niet meer en ze vallen door de mand.

  Als Talpa slim is zoeken ze iemand anders dan Yolanthe voor die nieuwe politieserie waaraan ze werken. Yolanthe zal ze eerder kijkers kosten dan dat mensen er naar gaan kijken. En een paar kijkers kan SBS wel gebruiken.

 10. o.p. lichter

  Zouden er echt nog mensen zijn die het intreseerd hoe het met deze twee onbenullen gaat , misschien is het ook een idee om dit soort bladen niet meer te kopen .

 11. Fox Mulder

  Zit er helemaal stuk van. Iemand koffie?

 12. Erwin

  Vanmiddag cake bakken. Echt zin in! Moet alleen nog even wat slagroom halen.

 13. Gele Aep

  Ik ga vanmiddag de auto wassen. Is hard nodig. Daarna breng ik lege potten en flessen naar de glasbak.

 14. Ron

  Lekker belangrijk ook. Die 2 zijn uit elkaar, en Wesley heeft een nieuwe vriendin. Dat zal ‘het goede nieuws’ wel zijn…

 15. GekkeHenkie🐒

  Ik zie nu net in de supermarkt dat Hemelvaartsdag brood nu feestdag brood heet.

 16. Je baas

  Lieg niet, smerige tуfus-Henk.

 17. Malou

  Als het inderdaad een foto van een paar jaar geleden is dan is dat inderdaad keihard lezersbedrog van Privé. Zo’n blad moet toch weten dat zoiets altijd uitkomt? Vond de uitleg van die Santegoeds hierboven ook niet heel sterk. Natuurlijk kunnen die twee weer bij elkaar komen maar dat kan ook pas over een jaar zijn. En zo’n oude foto gebruiken, dan ben je gewoon af.

 18. l

  dat de als heel recent gebrachte ‘verzoeningsfoto’ van Wes & Yo vandaag op de cover van een weekblad al jaren oud is, zou dat een kwalijke zaak zijn. Zoiets geeft ons vak een slechte naam.”
  Is dit Jiskefet?

 19. Rick

  Evert Santegoeds is niet goed wijs, vorige week eens naar Shownieuws gekeken waarin hij nog beweerde dat Duncan Lawerence na zijn winst een weekje thuis heeft uitgerust terwijl hij in allerlei shows in Duitsland, Engeland zat en naar België ging. De man keuvelt maar wat in slaapverwekkende tempo, verschrikkelijk.

 20. oijoepio

  Het vak heeft al een slechte naam.

 21. K

  Ja en! Laat ze lekker

 22. Frank

  Dag Evert! Je contract bij SBS loopt bijna af… doei!!!
  En de Telegraaf is ook niet meer zo blij met je….

 23. dirk

  Ach Evert, ik begrijp dat jij moet leven van kleine, onbelangrijke roddels, vaak over kleine onbelangrijke mensen.

  Maar laat die 2 mensen het, die verder geen toegevoegde waarde hebben, het nou eens lekker zelf uitzoeken.

  Jolande is een (oud) model, geflopt op tv en Wes een oude ooit geweldige voetballer.
  Laat die nou maar.

 24. Pakalu Papito

  Evert, de enige echte poepprater van Nederland. Lachwekkend figuur met een hoofdletter L :D

 25. de bruine ridder

  BREAKING NEWS OF FAKE NEWS

 26. P Luv

  ha ha ha!

 27. Pok

  Je verstaat de man niet en geloven moet je hem zeker niet.
  Trouwens dat hele shows nieuws staat op instorten.

 28. Bep

  Ik zie Wesley overal alleen,hij feest, is in Utrecht nu, overal alleen.In de verste verte geen Yolanthe te zien.

 29. erfgooier

  Wesley heeft wel net een koninklijke onderscheiding gekregen!!! Gefeliciteerd.

 30. Sara

  En Yo gaat haar kindekleding verkopen bij zwager meneer Boekhoorn. HEMA

 31. Stemmingmaker

  Laten we terugkeren tot de kern. Wesley is betrapt op vreemdgaan. Yolanthe vermoedde al iets, maar ze heeft toen Wes ’n keer dronken gevoerd, en toen hij luid aan het snurken was, z’n telefoon gepakt. 4 schatjes kon ze sowieso achterhalen, maar het vermoeden bestaat dat hij gemiddeld minstens 5 keer per jaar een nieuwe minnares had, die Wesley ook deels onderhield. Om het goed te maken zal Wesley de portemonnee moeten trekken de huwelijkse voorwaarden omzetten in gemeenschap van goederen, plus beloven dattie nooit meer vreemdgaat. Dat laatste, daarvan weet Yolanthe dat het onmogelijk wordt. Maar dat geld wil ze wel. Dus doet ze waar vrouwen goed in zijn, eieren voor haar geld kiezen. Zand erover, lekkere testosteronbom van me. En alles blijft zoals het is.

 32. #driebier

  Het ene roddelblad beticht het andere roddelblad van lezersbedrog…

  Dát vind ik nou wel weer grappig.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.