Chazia Mourali neemt videoboodschap op voor Bridget

Chazia Mourali heeft Bridget Maasland zondagavond middels een videoboodschap in de talkshow M succes gewenst als de nieuwe presentatrice van De Zwakste Schakel. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Maasland en Mourali hebben geen contact gehad in aanloop naar de revival van de bitchy spelquiz, dus het leek M leuk om de vroegere presentatrice te vragen om haar opvolgster succes te wensen en dat deed ze. “O, dat vind ik heel erg leuk“, zei Maasland.

De videoboodschap van Mourali was kort maar krachtig. “Bridget. Dus jij presenteert vanaf vanavond De Zwakste Schakel. Veel succes.”

Maasland vond dat Mourali vrij zacht overkwam. “Ik vind haar al heel erg ontdooid in vergelijking met wat ik destijds van haar heb gezien.”

Ze heeft geen tips gevraagd aan Mourali. “Ik heb Chazia expres niet benaderd, omdat ik dacht: er zit vijftien jaar tussen. Ik hoef geen streng, kort, rood kapsel. Ik hoef niet in het leer. Ik heb de zin veranderd, ik heb het meer eigen gemaakt. Volgens mij zit de grap er iets meer in, in plaats van alleen maar hard zijn. Dus ik dacht: wat moet ik dan gaan vragen? Ik wil er mijn eigen draai aan geven en geen kopie worden van.

Natuurlijk wil ik wel het succes voortzetten was ze ooit heeft gehad.”

Foto: KRO-NCRV

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen