Angela de Jong haalt opnieuw uit naar 6 Inside

Wat Albert Verlinde en zijn insiders ook proberen: het komt nooit meer goed tussen Angela de Jong en 6 Inside. Sinds het programma haar als leugenaar heeft neergezet kotst ze alleen maar meer over de showrubriek heen. Ook nu haalt ze in het AD flink uit: “Iedereen die het de afgelopen weken kon opbrengen om langer dan twee minuten naar deze (b)roddelrubriek te kijken, begrijpt waarom Albert Verlinde en co moeite hebben om dagelijks boven de 100.000 kijkers uit te komen.

De Jong beweert dat ze door 6 Inside gevraagd was om het programma te presenteren, maar dat ontkende SBS 6. De zender stelde dat de AD-diva alleen insider mocht worden. Daarop sprong AD-baas Hans Nijenhuis voor De Jong in de bres door haar verhaal te bevestigen.

Hoewel John de Mol in januari nog aardige woorden voor De Jong over had, is dat omgekeerd niet het geval. De Jong vindt dat De Mol niet alleen met 6 Inside broddelwerk neerzet, maar ook met De Gordon tegen Dino Show.

De Jong vindt De Gordon tegen Dino Show ’treurigheid ten top’. “Onbegrijpelijk dat dit uit de koker komt van de man die ook Big Brother en The Voice bedacht.

Voor RTL had De Jong afgelopen week op de radio wél lovende woorden over. “Ik vind alles wat ze momenteel doen best wel passen in een wat groter plan, waarvan ik denk: dat zal best wel eens aan kunnen slaan en RTL 2.0 kunnen zijn. Als je kijkt naar wie ze aantrekken, zie je dat ze redelijk de gewone man aantrekken. Caroline Tensen is ook zo iemand die je aanspreekt. Ze heeft niet de uitstraling van een ster die onbereikbaar is.

Lees ook: Angela de Jong: ‘SBS 6 bood mij late talkshow aan’ (gisteren)

Foto: KRO-NCRV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen