Angela de Jong haalt opnieuw uit naar 6 Inside

Geplaatst op Mon 22 Apr 2019 om 9:00

Wat Albert Verlinde en zijn insiders ook proberen: het komt nooit meer goed tussen Angela de Jong en 6 Inside. Sinds het programma haar als leugenaar heeft neergezet kotst ze alleen maar meer over de showrubriek heen. Ook nu haalt ze in het AD flink uit: “Iedereen die het de afgelopen weken kon opbrengen om langer dan twee minuten naar deze (b)roddelrubriek te kijken, begrijpt waarom Albert Verlinde en co moeite hebben om dagelijks boven de 100.000 kijkers uit te komen.

De Jong beweert dat ze door 6 Inside gevraagd was om het programma te presenteren, maar dat ontkende SBS 6. De zender stelde dat de AD-diva alleen insider mocht worden. Daarop sprong AD-baas Hans Nijenhuis voor De Jong in de bres door haar verhaal te bevestigen.

Hoewel John de Mol in januari nog aardige woorden voor De Jong over had, is dat omgekeerd niet het geval. De Jong vindt dat De Mol niet alleen met 6 Inside broddelwerk neerzet, maar ook met De Gordon tegen Dino Show.

De Jong vindt De Gordon tegen Dino Show ‘treurigheid ten top’. “Onbegrijpelijk dat dit uit de koker komt van de man die ook Big Brother en The Voice bedacht.

Voor RTL had De Jong afgelopen week op de radio wél lovende woorden over. “Ik vind alles wat ze momenteel doen best wel passen in een wat groter plan, waarvan ik denk: dat zal best wel eens aan kunnen slaan en RTL 2.0 kunnen zijn. Als je kijkt naar wie ze aantrekken, zie je dat ze redelijk de gewone man aantrekken. Caroline Tensen is ook zo iemand die je aanspreekt. Ze heeft niet de uitstraling van een ster die onbereikbaar is.

Lees ook: Angela de Jong: ‘SBS 6 bood mij late talkshow aan’ (gisteren)

Foto: KRO-NCRV
50 Reacties op “Angela de Jong haalt opnieuw uit naar 6 Inside”


 1. Henk

  Heb je weer aandacht nodig, Angela?

 2. Jesper

  Het is haar beroep, Henk. Stukjes schrijven in het AD met meningen over televisieprogramma’s. Deal with it.

 3. Remi

  Nee hoor, Angela’s kritiek is volstrekt onterecht.

  Vanavond zijn ze er weer, Jan, Albert en de Insiders.
  Het gaat weer showbizz nieuwtjes régenen, en reken maar dat ook Angela kijkt !

 4. Bart

  Angela heeft weer helemaal gelijk!

 5. Curryworst

  Albert zal vanavond met een zure glimlach verkondigen dat hij het een geweldig knappe persiflage vond van Boszhard en co in de TV-Kantine.
  Na wat gemaakte grappen en grollen erover zal hij verder gaan met wat gossip over zijn bestolen botoxbuurvrouw Vanessa/Connie Zulver/Witteman/Breukhoven. Of hoe dat stuk plastic tegenwoordig ook mag heten.

 6. ★★Onbekend💥💥

  Angela de Jong en Albert Verlinde wie weet wordt het nog eens wat, denk het niet maar je weet nooit hoe een koe een haas vangt.

 7. Privaat

  Over die show met Gordon en Dino heeft ze natuurlijk 100% gelijk. Beter goed gejat dan slecht bedacht, zeggen ze wel eens. Echter, in dit geval is het origineel al niet van hoogstand niveau, maar voor het jatwerk zouden zelfs B2 en Vlugge Japie zich schamen.

 8. Rubicon

  @Remi. Wat gebeurt er allemaal. Onder de 100.000, Angela blijft boos. Kom op ga aan de slag

 9. liefkleinhertje

  Logisch dat ze die gordon vs dino show slecht vind want zo’n fl#kker en n#kker show is ook te pruimen

 10. Julian

  Remi, als jij nu gewoon de stekker uit het programma haalt, scheelt dat een hoop ergenis

 11. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Angela de Jong is prima in staat te verwoorden wat er in Nederland gedacht wordt.
  Al is het maar de vraag of veel mensen actief besluiten om niet naar 6inside te kijken. We zeiden het al eerder, en Angela zegt het opnieuw.
  Pasen is gehaald. Sluiten die tent. Méér hierover in September?

 12. Jan

  @liefkleinherdertje: wat hebben we valse nichten en borderliners nog meer op MC?
  Racisten en homo-h-a-t-e-r-s. Toe maar!

 13. Minder of Mirjam

  Mijn hemel, die Remi en Liefkleinhertje hebben echt geen leven. Op tweede paasdag direct al reageren met hun standaard debiele Tourette reacties.

 14. Roxanne

  Angela heeft opnieuw gelijk! Die Gordon/Dino ellende is gewoon minachting voor de kijker en vraag me af of ze daar zelf naar zouden kijken. Weet zeker van niet. Alleen maar zakken vullen en interesseert ze niks wat de kijker ervan denkt.

 15. Ron

  Helemaal met Angela eens. Na deze week definitief de stekker er uit…

 16. Sjaaks

  Hans Nijenhuis, is dat niet die leuke man van de oliebollentest?

 17. Leni

  Ja, precies…. Die man kun je echt vertrouwen ….ook die haring en patattest …klopte geen moer van… Arrogante kwast die niks kan

 18. Bart

  Beste Angela,

  Ik weet dat je dit lees want natuurlijk lees jij alles op mc en helemaal als jouw naam in de kop genoemd wordt. Ik ben zo klaar met jou! Het is je werk om je mening te geven maar je slaat volledig door! Een zure ouwe vrouw ben je! Het zou zo leuk zijn als je je als ‘mediajournalist’ beperkt tot de feiten en daar mag je jouw mening dan over geven. Maar jij draait jouw mening steeds meer tot feiten. Bah!
  Gefrustreerde zurigheid.
  En dat snap ik wel. Als je vaak op deze site leest verandert je beeld op de wereld. Kijk de post can liefkleinhertje: voor dit soort opmerkingen word je in het ‘normale’ leven afgeslacht. Ik vind ook dat mc dit soort Reacties moet verwijderen!

 19. Reageerder

  @Sjaaks
  Die oliebollen testen blijven je maar achtervolgen. Zoek hulp nu het nog niet te laat is.

 20. Vrede

  Ik lees niks over dat Mars vs Venus. Niet eens kritiek, die show krijgt totaal geen aandacht. Is toch gewoon Jongens vs Meisjes van rtl?

 21. Erik

  Was het niet Roel van Velzen die de succesfactor van het programma, de draaiende stoelen, van de Voice had bedacht?

 22. René

  @vrede. Je hebt dus nooit naar mars tegen Venus gekeken. Behalve dat het een strijd van mannen tegen vrouwen is is er geen enkele overeenkomst met DJTDM

 23. NPO kijker-maandag

  Angela kijkt TV om mensen persoonlijk aan te vallen.

  Brrrrr wat een hersenloze cel.

 24. ano@niem.nl

  Vreemd dat ze afgeeft op de Gordon tegen Dino Show.
  Toen dit bij RTL draaide onder de naam “Alles mag op Vrijdag/Zaterdag” en veel kjkers had heb ik haar er niet over gehoord.

  De manier waarop ze steeds 6Inside een sneer geeft slaat ook nergens op.
  Ook voor haar geldt: al is de leugen nog zo snel…. de waarheid achterhaalt hem wel!

  De Jong is al tijden bezig de sterren van 6 en John de Mol persoonlijk aan te vallen. Dat siert een recensent die de programma’s inhoudelijk moet beoordelen niet.

 25. Ey

  Vroeger was Albert onpartijdig en mengde zich nooit actuele kwesties en trok nooit partij voor een bepaalde groep. Dat, was zijn kracht, maar nu? Nee, hij gaat gewoon mee met de massa. Uit gemakzucht?

 26. Ey

  nee, hij gaat nu gewoon mee met de massa. Uit gemakzucht? Jammer.

 27. vlugge japie

  @ privaat,

  Hey figuur, beledig lekker ff iemand anders!

 28. MIchael

  Angela, je kunt ook dagelijks een pilletje slikken ipv dit soort stukje met persoonlijke aanvallen te schrijven. Ik snap wel dat je baas achter je blijft staan, want die is net zo erg. Nee Angela, het begint een beetje te doorzichtig te worden dat jij door RTL betaald wordt om SBS nu alvast kapot te schrijven. Geniet daar maar lekker van zolang het nog kan…..

 29. Talpa met Albert, Goor en al die andere nietszeggende geldgraaiers worden terecht bekritiseerd door Angele

  Angela is gewoon kritisch op een stelletje gekochte onbenullen bij Talpa die alleen Talpa dienen voor onterecht veel geld en daarvoor armoedige trieste programma’s maken die bekeken worden door een handje vol t okkies.

  Talpa is het putje van de media en daar mag Angela terecht kritisch over zijn.

 30. ★★Onbekend💥💥

  wat is mijn IP adres.
  https://www.watismijnipadres.nl/

 31. Trudy

  Ze gaat steeds harder boeren die vrouw… knap hoor!!!!

 32. ★★Onbekend💥💥

  Talpa met Albert, Goor en al die andere nietszeggende geldgraaiers worden terecht bekritiseerd door Angele, Zit je vol?

 33. sam

  Zal John ook gaan inzien dat tv z’n langste tijd gehad heeft

 34. Oudje

  Angela, op een gegeven moment weten we het wel. Nog meer gif is niet nodig en in geen geval stijlvol. Blijf een dame s.v.p.

 35. Wauter

  Tsja de mol wil van sbs een brede familiezender maken. Gaat niet lukken. Sbs is groot geworden met programma’s als over de rooije, harde actie, veel real life, Jerry springer, smaakpolitie, probleemwijken etc. Gewoon volks dus. Gordon, Dino, Wendy, Johnnie en Linda gaan echt niet zorgen dat het Sbs publiek terugkomt. Ze jagen ze alleen maar weg. Bovendien heeft de mol niet de gun factor.

 36. Ronald

  Angela heeft gelijk met haar kritiek. Beide shows zijn ondermaats.
  Het lijkt erop dat John de Mol alleen geld heeft, maar geen smaak.

 37. Sjors

  @Ronald
  Logisch, De Mol is tokkie-familie.
  Zie ook Linda en Johnnie.

 38. Bart

  Anders dan de nep Bart van 10:24 doet vermoeden ben ik het alweer helemaal eens met Angela.

 39. Trudy

  Angela heeft zoals gewoonlijk gelijk al die onbenullen zijn toch niet om aan te zien zoals die vreselijke lelijke Brard met altijd in de slachtofferrol ze kan niks is niks en zal nooit wat worden 68 en nog op Tv hoe zielig

 40. Maartje

  Door die dikke plofkop van Brard op tv te tonen zijn de kijkers van haar programma’s de ergste slachtoffers. Het lijkt wel een veenlijk zoals ze daar laatst bijzat aan die tafel met Albert Verlinde. Dat is toch ook niet goed meer voor het imago van Albert, of ben ik nou gek? Eerst Twan Huys z’n programma om zeep geholpen en nu het schitterende programma van Albert en Jan. Waarom, vraag ik je?

 41. tim

  Tijd dat Jack Spijkerman als co-presentator komt

 42. Dakloos

  Angela is een praatjes maker eerste klas die de pen heeft uitgevonden doet zij dit thuis ook prive deze plof dame kan beter verhuizen of de AD moet haar ontslaan wat een kutwijf is dit je zou met zo kutvrouw samenleven zeg arme huisgenoten

 43. Hans

  @Trudy trol 1: Borderliner, racist, homohater of valse nicht?
  @Maartje trol 2: Borderliner, racist, homohater of valse nicht

 44. StefanV

  Angela heeft gewoon gelijk over 6 Inside. Ook al verander je 100 keer het decor, ook al gaan ze ondersteboven in beeld zitten, mensen kijken er gewoon niet naar.

 45. Harvey

  John de Mol ,kan niets zelf verzinnen hij steelt al jaren formats van anderen,hij wil alleen goede sier maken als een tweede hands autoverkoper bij verschillende networks ,vooral in USA

 46. Robert

  Helemaal gelijk het is een k*t zender.

 47. Hans

  De goedkope pulpprogramma’s vragen om dit soort reacties, de sterren en bn-ers die er werken zijn niet de bedenkers van de soms heel domme programma’s en dat lijken de mensen die hier reageren wel eens te vergeten. Er mag wel een beetje gelet worden op het taalgebruik hier. En waarom krijgt steeds één persoon alle Shi t over zich heen, er zijn toch meer presentatoren bij 6inside. Ga lekker Jan af zitten katten, en over Barbara hebben we ook niemand gehoord. Elke keer moet het maar over Patty gaan. Dat is zielig voor haar. Ze kan er niks aan doen dat ze zo is, maar soms is ze best slim en met de juiste autocue zegt ze doms best zinnige dingen (als ze haar ogen lang genoeg open houdt om de hele zin zonder te hakkelen op te lezen) en we werken aan verbetering met haar.

 48. Robert

  Hans
  Niemand zit te wachten op die bagger figuren op de buis, dat John de Mol dat niet in de gaten heeft in mij en raadsel.
  Maar gelukkig is er nog een enkeling die het voor ze opneemt.

 49. Melken II

  Maar Hans, je hoeft toch medewerking te geven aan een programma? Als je het een dom programma vindt, zeg je eenvoudig nee. Als je dat niet doet, ben je terecht doelwit van spot.

 50. Robert

  Albert, jantje, patty en dan Koblenko, dat trekt toch niemand.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.