Brief Peter R. de Vries aan Glennis Grace werkt niet

Het geblaf van het advocatenkantoor van Peter R. de Vries aan het adres van Glennis Grace werkt voor geen meter. De zangeres is voor de duvel niet bang. Dat laat ze blijken in de rijdende talkshow van NU.nl. Het Amerikaanse ex-management van Grace lijkt De Vries in de arm te hebben genomen om Grace met een hoop geblaf monddood te maken. Toen ze De Vries’ programma RTL Boulevard geen reactie wilde geven, concludeerde hij zelfgenoegzaam: “De brief werkt goed.”

Nee, Peter R. de Vries, de brief werkt niet. De ex-managers van Invisible sloegen aan op de uitspraak van Grace in Het Parool dat ze haar eigen advocaten niet mocht laten kijken naar te tekenen contracten. Niet alleen blijft de zangeres daarbij, maar ze doet er ook nog eens een schepje bovenop.

Grace vertelt bij NU.nl dat haar ex-managers hebben gelogen dat zij voor haar optreden in America’s Got Talent hebben gezorgd. Ze kwam erachter dat de tv-makers haar zelf gevonden hebben.

Zij hebben mij gevonden via YouTube. Ja, ze zijn heel diep gaan searchen naar talent. Er waren mensen die zeiden dat zíj het hadden geregeld dat ik daar aan meedoe. Toen ging ik vragen aan de productie: ‘Hoe hebben jullie mij eigenlijk gevonden?’ Toen zeiden ze: ‘Nou, we hebben een heel team klaar zitten die echt op zoek gaan naar mensen op internet.’”

Haar ex-managers stonden erbij toen ze dat vroeg, aldus Grace. “Ik zei: ‘Maar jullie hebben mij verteld dat jullie dit mogelijk hadden gemaakt.’ Dat was best een beetje pijnlijk.

Het enige wat ik hierover kan zeggen – en ik moet al heel erg oppassen op wat ik zeg – was dat mijn management in Amerika niet zo goed was. Ze deden zich eigenlijk beter voor dan ze waren.”

Volgens Grace wilde Invisible ook een deel hebben van haar inkomsten in Nederland. Op de suggestie van gastheer Chris Helt dat de ex-managers van Invisible makkelijk geld wilden verdienen aan haar Nederlandse optredens omdat ze het in Amerika niet best deden, antwoordt Grace: “Dat is niet volstrekte onzin.”

Hopelijk voor Invisible werkt de volgende brief van Peter R. de Vries wel. Wordt vervolgd.

De rijdende talkshow van NU.nl kunt u hier bekijken.

Lees ook:
Management ontslaat Glennis Grace via RTL Boulevard (13 november)
Kantoor Peter R. de Vries sommeert Glennis Grace (21 december)
Peter R. de Vries: ‘Brief aan Glennis Grace werkt goed’ (22 december)

Foto: NU.nl

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen