Management ontslaat Glennis Grace via RTL Boulevard

Geplaatst op di 13 nov 2018 om 9:10

Glennis Grace is ervan geschrokken dat haar Amerikaanse management een verklaring heeft gestuurd aan RTL Boulevard, waarin ze bekendmaken te breken met de zangeres. Dat laat ze weten op Instagram. Het Amerikaans management Lauren Walters en Josh Williams laat weten dat het werken met Grace al vanaf het begin een ‘onorthodoxe situatie’ opleverde ‘en het is niet echt soepeler geworden’. “We werken met niemand van onze klanten op deze manier.

Het management laat weten ‘niet de tijd of energie te hebben om door te gaan op dit pad’. “Dit is niets persoonlijks, soms werken dingen gewoon niet in het bedrijfsleven en nemen partners een andere weg.

Grace staat er wel even van te kijken. “Ik zag vanavond tot mijn verrassing bij RTL Boulevard een mail voorbij komen die mijn Amerikaanse ex-management naar mij heeft gestuurd, en daarna blijkbaar naar Boulevard.”

Ze vervolgt: “Voor de duidelijkheid wil ik bevestigen dat ik inderdaad niet meer met hen werk. Met ‘onorthodoxe situatie’ bedoelen ze de scheiding die we hadden gemaakt tussen de Benelux en de rest van de wereld, waarbij zij zich niet met mijn carrière in de Benelux bemoeiden.”

Dit is niet ongebruikelijk, stelt ze. “En voor mij belangrijk om me op Nederland te kunnen blijven focussen, ondanks mijn internationale dromen en ambities was dit ook altijd zo afgesproken. Maar goed, voor mijn voormalige Amerikaanse management werkte dit dus niet en dat respecteer ik, al vind ik het niet erg professioneel dat ze deze persoonlijke mail met de media hebben gedeeld.”

Gelukkig kan ik de gesprekken die in de V.S. lopen gewoon zelf overnemen en heb ik al meteen gemerkt dat als er ergens een deur dicht gaat er een andere open gaat.”

Foto: NBC, YouTube
54 Reacties op “Management ontslaat Glennis Grace via RTL Boulevard”


 1. mark2

  bevestigt voor mij weer net zo hard dat de persoonlijkheid van Glennis Grace beduidend minder is dan haar stemvolume! onmogelijke vrouw

 2. Maria

  Blijkbaar vindt dat bedrijf haar stem ook niet voldoende….anders hadden ze haar wel gehouden…
  En verder heeft dat mens met iedereen ruzie……zelfs met haar moeder…..komt natuurlijk vast omdat haar moeder wit is……

 3. mark2

  Overigens:

  “Gelukkig kan ik de gesprekken die in de V.S. lopen gewoon zelf overnemen en heb ik al meteen gemerkt dat als er ergens een deur dicht gaat er een andere open gaat.”

  Vreemd als je dat merkt terwijl je van boulevard net een uur eerder hebt gehoord dat de samenwerking is opgezegd…. tijd gaat dan wel erg snel.

  wellicht is het net zoals RTL bij Weening: het is beter voor Glennis Grace om niet de echte reden te vermelden

 4. Bep

  Ik had ook niet anders verwacht.

 5. Curryworst

  We horen al maanden van deze fantast dat er allerlei deuren opengaan en dat ze in de VS heel geïnteresseerd zijn in haar maar het blijft oorverdovend stil.
  Het enige dat we horen dus is dat het management haar de deur heeft uitgezet.
  (Dat is dan ook de enige deur die voor haar even is opengegaan.)

 6. johan de vries

  M.a.w de deur buiten Nederland is dicht.

 7. Peter

  Terug naar de kermis van skrubbeveen. ..

 8. Darius

  Dat kan;onverenigbaarheid van karakter. In Amerika is Grace echt niet de koningin van de muziek. Daar is zij een zangeresje en daar moet je je naar schikken. heb je daar moeite mee dan lig je er uit.
  Geen hand vol maar een land vol zangeressen.

 9. Peop

  @mark2

  Alsof ze pas sinds AGT in de VS bezig is. Denk toch eens na voordat je (verblind van GG-haat) uit je nek begint te zwammen.

 10. Han Peekel

  Curryworst: Alsof interesse van Amerikaanse agenten automatisch betekent dat ze daar direct aan de top staat en een van de meestgevraagde zangeressen wordt. Er kunnen tig deuren opengaan, maar dat is geen garantie voor instant succes. NIETS garandeert dat. Rare denkwijze van jou.

 11. Robin

  sinds wanneer zijn de beslommeringen van een zangeres medianieuws???

  medianieuws gaat toch over televisie, radio (dj’s) en de kranten

 12. bril

  Hoe zou dat nu komen.

 13. Ruud

  Glenda is een topwijf, een van de weinige Nederlandse artiesten met een sympathieke uistraling en die gewoon zichzelf blijft.

  Stuur die irritante rupsjes nooitgenoeg die zonodig met hun smoel in reclame moeten maar naar Amerika.

 14. De domme nee

  En nog steeds praatjes..

 15. Curryworst

  @Peekel,
  Dat zijn niet mijn woorden en denkwijze. Dat is wat Glennis G. steeds roept.
  Zij wil grote shows in Las Vegas en in stadions zingen. Ook wil ze niet te snel toehappen op alle aanbiedingen die ze krijgt.
  Nu ben ik heel benieuwd naar die vermeende aanbiedingen. Ze praat veel maar wordt nooit concreet. Luchtfietserij.
  Wat wel concreet is is dat ze nog nergens in de VS heeft opgetreden sinds september in America’s Got Talent.

  Ze lijkt wel de vrouwelijk versie van Peter Jan Rens. Ook een fantast met zijn grote shows en producties in China en andere Aziatische landen. Woont nu met een dik wijf in een caravan.

 16. Albert Verlinken

  Ze is het momentum nu alweer kwijt. Iedereen is al bijna weer vergeten wie ze is. Ik vrees dat we haar in Nederland weer terug krijgen. Zangeres Anouk zij het mooi in The Voice afgelopen week nadat er een Amerikaanse de boel bij elkaar had geschreeuwd. Haar tekst weet ik niet meer maar het kwam er op neer dat Amerika Glennis Grace heeft gekregen en wij als straf die Amerikaanse schreeuwmevrouw.

 17. Godefroy France

  Zoals ik al eerder schreef, al die aandacht voor dat kermiswijf was voor de bühne, halleluja, net geen overwinning, hollandse onnozelheid was troef, ze was zoals altijd meteen wereldkampioen, de amerikanen spelen het spel, weer een talent ontdekt, helaas het talent schreeuwde de pannen van de daken en daar bleef het bij, terug naar de kermispleinen en braderieën, meer is het niet, zal nooit groter worden, ordinaire schreeuwlelijk, de talkshows teren er welig bij ha ha ha hoe groot kan het onrecht zijn???

 18. deugpiet

  Het is een onsympathiek viswijf met een ontzettend nare stem en met kapsones. Braderie en kermis niveau. Blij dat ze er in Amerika nu ook achter zijn.

 19. Curryworst

  Glennis is een topper!

 20. Eindbaas

  Die bananenvreter is veel te oud voor de USA.

 21. Remi

  … Maar dit zag iedereen toch al mijlenver aankomen ?
  Niets is triester dan winnaars, en bijna-winnaars van talentenjachten …
  De “gekte” duurt een paar weken, daarna is het voorbij.

  O o Glennis … één blik op je “concertagenda” zegt genoeg …

  https://www.glennisgrace.nl/shows/

 22. Annoniemus

  The American Dream spat uit éen voor deze Amsterdamse grootmuil !#youtubefilmpje

 23. mark2

  @ peop: laat maar… lees de tekst nog maar eens goed

 24. Zalmneusje

  Klasse is iets wat je van nature uitstraalt. Zij dus niet. Geen x-factor.

 25. Peop

  @mark2

  Vooringenomen dеlletje.

 26. Henk

  Zo is dat dappere Glennis. Altijd meerdere wegen bewandelen zodat je genoeg keuze hebt anders kun je niet meer doen wat je zelf wilt. Moet er niet aan Amerikaanse koopcontracten denken, bah.

 27. Jantine

  Dit wordt een grote deceptie. Glennis is binnenkort gewoon weer op de braderie te zien en in de ochtend shows bij haar “broers”. Davina Michelle gaat plek overnemen in internationale mogelijkheden.

 28. Kees Twist

  Ze had meteen moeten doorpakken te laat nu…

 29. Sven L.

  Als je in Nederland hardop zegt wat je droomt ben je een malloot. Kruideniersmentaliteit hier.

  Veel succes Glennis!

  En al zou ze onmogelijk zijn; dat was/is Mariah Carey ook (en zo kan ik er nog 40 opnoemen), en die hebben ook allemaal een carriere van hier tot Tokyo.

 30. Ron

  Tja, dat is de harde media wereld in de US meisje. Wen er maar aan, voor jou 10 andere als het je niet zint. Begin van het einde en hoe langer het duurt voor dat ze daar verder voet aan de grond krijgt zonder TV programma achter zich die de hype creëert, des te minder kans van slagen zal dat Amerikaanse avontuur hebben. Mede inderdaad ook omdat ze zich ook op Nederland wil richten. Je zult keuzes moeten maken, en/en gaat niet. Zo simpel is dat.

 31. Marcooo

  Glennis is dom bezig.
  Wat zij wil is zelf al het geld regelen in de Benelux want dat heeft ze al maar daar mag haar nieuwe management geen profijt van hebben. Die mogen alleen alle nieuwe inkomsten van mee snoepen. Dat wil dat management natuurlijk niet. Glennis wil jet beste voor zichzelf. Logisch dat die lui haar dan dumpen. Gedumpt worden door je management is dodelijk. Dat is zo’n groot signaal. Jammer

 32. 2018

  Onmogelijk mens. Valt hard op haar bek.

 33. me

  Glennis dat gillende mens, is geen zingen wat zij doet

 34. Humpty Dumpty

  In Amerika is zaken doen echt volledig anders dan in Europa.
  In eerste instantie moet je iets heel goeds hebben, maar ze stoppen alleen tijd, geld en energie in een product als ze de touwtjes voor 100% in handen hebben.
  In dit geval betekent dat voor Glennis dat ze gewoon moet doen wat het management wilt — zonder weerwoord of commentaar —-, want zij weten het beter en het is hun geld.
  Wij zijn gewend om dingen te overleggen, te bespreken, te bediscussiëren, etc.
  Een Amerikaan heeft hier geen zin in want dit is verspilde tijd en tijd is geld !!!

 35. Angela

  Ordinaire vrouw, die heel hard kan schreeuwen, ehhh zingen..

 36. Er ist wieder da.

  Hier nog verder afkatten…wat een feeks

 37. Japie

  Ze zijn zeker achter de leugens van die schreeuwlelijk gekomen.
  De zielige alleenstaande moeder uithangen en in de eerste afleveringen zelf haar kleding daar op aangepast. Eng mens.

 38. Krezus Jistus

  Glennis heeft letterlijk en figuurlijk te veel noten op haar zang

 39. Piet Simons

  Amsterdams viswijf verpakt als Whitney Houston. Dan is het wachten tot je door de mand valt.

 40. Luis

  Het ligt niet aan jou maar ik heb er geen zin meer in. Waar ken ik dat toch van?

 41. Ano Nymous

  Gewoon een erge omweg om te zeggen dat je geflopt bent in VS.
  Dat is ze absoluut want anders had ze daar nog wel gezeten.
  Bij een volgende show in VS waaraan ze meedeed zijn ze haar al vergeten.

 42. Joram

  Gelukkig zal Glennis Nederland altijd trouw blijven… Zo te zien zit er ook weinig anders op.

 43. Piet Simons

  Glennis, je was net als een Big Mac voor die Amerikanen. Hap, Slik, Weg.

 44. Wow!!

  Als het zo en plein publique wordt gebracht, dan heeft ze vlgs mij aardig huis gehouden. Precies zoals je kon verwachten. Een grote bek en kapsones.

 45. 2018

  @wow, ja dat begrijpen wij ook wel. Pfff.

 46. Berend

  Goh, dat had nu niemand verwacht…

 47. Wow!!

  @2018
  Tue 13 Nov 2018 om 15:22

  Da’s ook een fijne inhoudelijke bijdrage.

 48. mo

  Ze kan meer schreeuwen en meer niet, en ze heeft haar moeder geslagen.

 49. mo

  Ze kan mooi schreeuwen en meer niet

 50. E van klooster

  Ik vindt haar vreselijk schreeuwn maar er zijn mensen die haar geweldig vinden .Wat ik het ergste vond en nog vindt geen een liedje dat zij zingt is van haar zelf .Het zijn altijd de liedjes waar anderen een hit mee hebben gemaakt .Dat het NEP.En zij denkt dat zij net zo kan zingen als Withney maar neeeeeeee dus Er was maar EEN engel dat was Withney en zeer zeker geen Glennis.Ik hoop dat ze ooit nog een keer met een EIGEN liedje gaat komen als zij dat kan .Maar voor de rest is het een en al gekrijs en GEEN zingen

 51. SOLANGE

  Hysterica kermisschreeuwerd Glenda denkt dat ze wat voorsteld er zijn tig betere zangeressen dan die breedbekkikker…..neem Romy Monteiro die is bescheiden ..mooi en heeft klasse..allemaal dingen die de ordinaire mafkees Grace niet heeft…

 52. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Heb zin in een potje rollebollen met Glenda.

 53. HENK

  Allemaal een mening van een situatie waar jullie NIETS van weten.
  Glennis wist een week voor de uitzending van BLVD al dat de samewerking was gestopt.
  waarom???
  Omdat ze alle afspraken die ze in nederland had netjes wilde afmaken.
  Whitney tribute – ladies of soul – ( incl alle repetities ) afspraken voor optedens.
  en de amerikanen wilde 24/7 alle aandacht.
  STEL DAT het andersom was gegaan…..
  Ze had geluisterd naar de boys uit amerika . en al haar tijd er in gestoken .
  dan was het ineens van

  Glennis heeft kasones net in amerika geweest an alle nederlandse afspraken laat ze vallen , ze zegt alles af omdat ze denkt dat ze te goed is .”

  en zo doe je het NOOIT GOED

 54. Kees

  Ik ben ook geen fan van haar.
  Maar van al die anonieme figuren hier die niet eens hun eigen voornaam durven te schrijven, maar wel iemand afbranden,zeker niet. Wat een stelletje nitwits.
  Zielig volkje.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.