Kantoor Peter R. de Vries sommeert Glennis Grace

Het advocatenkantoor Kasem & De Vries waar RTL Boulevard-ster Peter R. de Vries de algemeen directeur van is, sommeert Glennis Grace om uitspraken over haar Amerikaanse ex-managers terug te nemen. Dat laat het weten in een persbericht. Het Amerikaanse bureau Invisible heeft Royce de Vries (zoon van) ingeschakeld om Grace een toontje lager te laten zingen. Ze zijn namelijk niet blij met ‘leugenachtige’ uitspraken die ze heeft gedaan in een interview met Het Parool.

Royce de Vries voert de druk op en sommeert Grace om haar uitspraken terug te nemen. Hij zegt: “De beweringen van Glennis Grace zijn onjuist en daarmee onrechtmatig jegens mijn cliënt. Ook in een aantal tv-programma’s heeft zij onjuiste mededelingen gedaan over de samenwerking. Glennis Grace kon en moest weten dat zij hiermee de reputatie van Invisible Management zou schaden. Er is nu dus een grens bereikt. Om die reden hebben wij haar dan ook gesommeerd deze opmerkingen terug te nemen en zich in de toekomst van dergelijke uitspraken te onthouden.

Als Grace hier niet aan voldoet, dan volgen juridische stappen. “Invisible Management heeft wezenlijk bijgedragen aan de successen van Glennis en verdient zoiets dus niet. Dat is natrappen. Als Glennis dit in de toekomst nog eens herhaalt zullen we niet aarzelen verdere juridische stappen te ondernemen.

Het Amerikaanse management liet Grace als een baksteen vallen, omdat er niet met haar te werken zou zijn. Grace beweerde daarop dat ze haar eigen advocaten niet eens naar contracten mocht laten kijken: “Dan weet ik genoeg. In die wereld is een vrouw met een eigen mening sowieso niet snel populair. Ik ben nou eenmaal geen jaknikker.

Ex-manager Lauren Walters reageert: “Er is geen sprake van dat wij Glennis – of welke artiest dan ook – zouden beletten om contracten aan een advocaat te laten zien. Dat is gewoon aan de orde van de dag dat dit wel gebeurt. Glennis weet heel goed dat dit niet klopt.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen