Ook Jannes voelt zich genegeerd door Beste Zangers

Niet alleen Corry Konings, maar ook Jannes voelt zich keihard gedist door de tv-show Beste Zangers van Jan Smit. Dat zegt hij in weekblad Panorama. Beste Zangers, waarin bekende artiesten huilen om elkaars liedjes, heeft de 45-jarige Jannes nog nooit uitgenodigd. “Nee. Ik zit al zestien jaar in het vak, ze hadden me best eens kunnen vragen. Ik zie in dat programma heel wat artiesten voorbijkomen van wie ik denk: waarom zij wel en ik niet?“, laat hij verontwaardigd weten.

Konings is zó beledigd dat ze niet eens meer wíl als ze wordt uitgenodigd. Wil Jannes nog wel? “Geen idee. Daar moet ik eerst goed over nadenken. Ik ben een liefhebber van de Beste Zangers, hoor, begrijp me niet verkeerd. Ik kijk er elke week naar. Maar zou ik nu nog mee willen doen?

Jannes is gekrenkt. “Dat programma is al een jaar of tien op de buis, hè. Ik durf echt niet te zeggen of ik het nog zou willen. Ik had in ieder geval wel verwacht dat ik nu een keer gevraagd zou zijn.

Misschien zijn ze hem vergeten, jammert Jannes. “Ik kijk ook televisie en dan vraag ik me ook af hoe het kan dat andere artiesten daar wel op te zien zijn en ik niet. Ik krijg niet eens de kans om nee te zeggen, want ik word niet eens gevraagd.

De TROS nodigt hem alleen uit voor het Muziekfeest op het Plein. “Daar sta ik altijd.

Het Panorama-interview met Jannes kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Corry Konings boycot Beste Zangers (5 oktober 2017)
Corry Konings-tapes: reconstructie gesprek Avrotros (oktober 2017)
Naast Corry ook Imca Marina miskend door Avrotros (9 juli 2018)
Dries Roelvink wil uitnodiging voor Beste Zangers (20 oktober 2018)

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen