Ook Jannes voelt zich genegeerd door Beste Zangers

Geplaatst op Thu 29 Nov 2018 om 9:30

Niet alleen Corry Konings, maar ook Jannes voelt zich keihard gedist door de tv-show Beste Zangers van Jan Smit. Dat zegt hij in weekblad Panorama. Beste Zangers, waarin bekende artiesten huilen om elkaars liedjes, heeft de 45-jarige Jannes nog nooit uitgenodigd. “Nee. Ik zit al zestien jaar in het vak, ze hadden me best eens kunnen vragen. Ik zie in dat programma heel wat artiesten voorbijkomen van wie ik denk: waarom zij wel en ik niet?“, laat hij verontwaardigd weten.

Konings is zó beledigd dat ze niet eens meer wíl als ze wordt uitgenodigd. Wil Jannes nog wel? “Geen idee. Daar moet ik eerst goed over nadenken. Ik ben een liefhebber van de Beste Zangers, hoor, begrijp me niet verkeerd. Ik kijk er elke week naar. Maar zou ik nu nog mee willen doen?

Jannes is gekrenkt. “Dat programma is al een jaar of tien op de buis, hè. Ik durf echt niet te zeggen of ik het nog zou willen. Ik had in ieder geval wel verwacht dat ik nu een keer gevraagd zou zijn.

Misschien zijn ze hem vergeten, jammert Jannes. “Ik kijk ook televisie en dan vraag ik me ook af hoe het kan dat andere artiesten daar wel op te zien zijn en ik niet. Ik krijg niet eens de kans om nee te zeggen, want ik word niet eens gevraagd.

De TROS nodigt hem alleen uit voor het Muziekfeest op het Plein. “Daar sta ik altijd.

Het Panorama-interview met Jannes kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Corry Konings boycot Beste Zangers (5 oktober 2017)
Corry Konings-tapes: reconstructie gesprek Avrotros (oktober 2017)
Naast Corry ook Imca Marina miskend door Avrotros (9 juli 2018)
Dries Roelvink wil uitnodiging voor Beste Zangers (20 oktober 2018)

Foto: AVROTROS
26 Reacties op “Ook Jannes voelt zich genegeerd door Beste Zangers”


 1. Het Conny van de Meester

  Zelfs zijn naam is grappi: JANNES hahahahaha!

 2. Pluk vd Petteflet

  Iedereen voelt zich genegeerd!
  Dan zit er maar één ding op:
  begin je eigen radiostation, kan je lekker de hele dag je eigen plaatjes draaien.
  Wij gaan er in elk geval niet naar luisteren.
  Goedemorgen.

 3. Django Wagner

  Ik doe komend jaar mee.

 4. Koos

  Wees blij dat je niet voor dat tenen krommend programma uitgenodigd word.
  Heel zo nu en dan moet ik aan mijn vrouw vragen wie daar staat te jammeren.
  Als daar de beste zangers staan, dan is het nivo wel heel laag.
  Als je maar kunt schreeuwen dan ben je de beste, luister the Voice
  Ze kunnen beter het programma omdopen naar de “beste jankers”.
  Jannes, ik geniet van jou en laat ze maar lekker gaan in dat enge wereldje

 5. nemiek

  beste JANNUS
  ZULLEN WE AFSPREKEN DAT ZE JE NOOIT ZULLEN UITNODIGEN VOOR DE BESTE ZANGERS DAN BEN JIJ VAN JE ONZEKERHEID AF

 6. Albert Verlinken

  Een spin-off Piraten editie van ‘de beste Volkszangers’ is best een idee. Het liefst opgenomen op een piratenschip ergens op de Loosdrechtse Plassen.

 7. Donderdag

  Wie is Jannes?

 8. KlatsBoem

  Jannes,luister eens goed naar je stem, dan kan je toch niet in de beste zangers, kom op, wees nou eens eerlijk!

 9. Janusz

  Nee je moet multiculti zijn zoals kenny b met 1 fuc king hitje en dan word je uitgenodigd. Woonachtig in buurt amsterdam en hilversum ook prettig.

 10. harm uut twenthe

  nee jannes,
  dat word niks,
  jij zit te ver van de grachtengordel,
  jij past meer in een programma van marco Borsato,
  [gezellig, kampertjes onder elkaar,]

 11. Deadly Viper

  Jannes? Who the f*ck is Jannes?!

 12. Donald Dumb

  Ach gossie. Gaat nu elke kermiszanger klagen over gebrek aan aandacht?

 13. Donald Dumb

  Oke. We krijgen nu elke dag een artikel over klagende braderie zangers?

 14. Donald Dumb

  Klagende volkszangers week op MC?

 15. Donald Dumb

  Jannes. Ehm….

 16. Geert de Jonge

  Het programma Beste Zangers is het bekijken meer dan waard. Maar om eerlijk te zijn worden er weleens artiesten uitgenodigd waarvan ik denk dat er smeergeld is betaald om in het programma te komen.

 17. Willy Dobbe

  Geestig artikel!

 18. Peter rijsenbrij

  Als het succes minder wordt dan zie je veel artiesten tegenwoordig een tv programma presenteren. Denk aan Frans Bauer jan smit rene Froger enz enz. Jannes zou ook is kunnen gaan doen in de tv wereld. Zo blijft hij ook in beeld en wordt niet vergeten. En……. Ferry maat opnieuw eenmalig terug met zijn legendarische soulshow. 19:00 20:00 NPO radio 2. 29-11.

 19. Mark

  Wees blij dat je door de Panorama gevraagd wordt voor een interview. Dat hebben de meeste deelnemers van Beste Zangers nog niet voor elkaar gekregen.

 20. Donald Dumb

  Jannes is misschien een beste kerel maar absoluut geen beste zanger.

 21. Eva

  Het programma heet beste zangers en niet slechtste zangers!

 22. repper sjors

  mij vragen ze ook niet hoor jannes je bent niet de enige mischien moeten we wat samen iets doen met corry konings bij de tros

 23. Britt Scholte Lover

  Mijn naam is Jannes kom van het platteland

 24. ano@niem.nl

  Kunnen we een Beste Zangers doen met alle artiesten die ze eigenlijk niet willen uitnodigen??? Ik snap werkelijk niet waarom Corry Konings er nog nooit in heeft gezeten!

 25. Donald Dumb

  Graag ook zangeressen als Simone Simons, Sharon den Adel of Anneke van Giersbergen eens in dat programna. En niet te vergeten Floor Jansen die op dit moment wereldwijde succes scoort als zangeres van de Finse band Nightwish.

 26. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Wat een gehannes!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.