Dries Roelvink wil uitnodiging voor Beste Zangers

Geplaatst op Sat 20 Oct 2018 om 10:40

Dries Roelvink hoopt een keer te worden uitgenodigd voor de muzikale tv-hit Beste Zangers op NPO 1. Dat laat hij weten in zijn column in Story. Hoewel Roelvink tot de bekendste zangers van ons land hoort, heeft hij nog nooit meegedaan aan het tv-programma van Jan Smit. In de televisieshow zingen bekende artiesten liedjes van elkaar. “Ik ben een fan van het programma De Beste Zangers en zou er ook graag een keer aan mee willen doen“, zegt de zanger van Ik Kom, Ik Kom Eraan.

Roelvink is vaste kijker van de zaterdagavondshow. “Dit seizoen kijk ik met veel belangstelling naar twee vrienden van me, die zich in dit programma weer eens van een heel andere kant laten zien.

Hij doelt op Lee Towers en Tino Martin. Vooral op Towers is hij gek. “Wat een levende legende, wat een vakman en wat een mooi mens“, zegt hij in de column.

Roelvink is lang niet de enige artiest die het jammer vindt nog nooit uitgenodigd te zijn voor Beste Zangers. Zo klaagde Corry Konings daar eerder al over.

Omdat Konings maar niet gevraagd wordt, heeft ze besloten om het programma te boycotten.

Foto: BNNVARA
33 Reacties op “Dries Roelvink wil uitnodiging voor Beste Zangers”


 1. Piet

  De hits van Roelvink moeten dan door andere artiesten gezongen worden! Maar Ja, welke hits?

 2. Hooftstraat

  Drol Roelvink begrijp weer niets van!!! Beste Zangers, het is bedoeld voor mensen die kunnen zingen.

 3. Remi

  @Piet

  We moeten Dries zéker niet onderschatten … Dries is een hit-machine !

  https://www.top40.nl/top40-artiesten/dries-roelvink

 4. Hennie

  Nou, vooruit dan, Dries en Corry mogen elkaar toezingen. Hebben we dat ook weer gehad. Wedden dat het een monsterscore wordt?

 5. Zomaar

  Dries is gewoon té goed voor zo’n prul programma.
  Die man moet gewoon gaan voor het Europees Songfestival.
  Maar zijn bescheidenheid staat hem in de weg.

 6. A.M.

  In gun het Dries en Corry allebei!

 7. Pieter

  @ Piet en Hooftstraat

  Weleens gekeken? Je hoeft geen (echte) hit te hebben om mee te doen. Die operazangeres bijvoorbeeld heeft nog nooit in de charts gestaan. Tommie Christiaan? Of voice winnaars die nog nooit een eigen hit hebben gehad. Of YouTube coveraars, etc.

  Niet dat ik op Dries Roelvink sta te wachten voor in het programma ofzo… Toch, die Dennie Christian had ook een schlager-imago en kon toch prima een andere kant laten zien. Wie weet Roelvink ook.

 8. Pluk vd Petteflet

  Het is toch FanTasTisch hoe die man zichzelf serieus neemt.
  Mijn weekend is weer goed.
  Zet ‘m op Dries. Op een dag krijg jij een uitnodiging. Echt waar! >>” ..proest'<

 9. HanzWorsd

  Ik heb altijd met Dries te doen, vind het echt een zielige man. Hoe dit praat en kijkt, het is als een hert in mijn koplampen midden op de Veluwe.

 10. peter

  Dries is een beetje een karikatuur van zichtzelf geworden. Maar het is eigenlijk best een hele vriendelijke man en kan heus wel zingen.

 11. tim

  Geweldig hoe hij zichzelf elke weer in het nieuws weet te brengen

 12. Brian

  Sommige mensen wordt uitgenodigd, Dries
  Anderen moeten zichzelf uitnodigen en dan hopen dat de organisator uit medelijden zijn hand over zijn hart strijkt.
  Ze zit dat nu eenmaal in elkaar.

 13. SOLANGE

  Die narcist heeft een alcoholverweking….ze moeten je niet Dries..ben je dr nu nog niet achter???

 14. Mark

  Als 6 nou met een komische variant komt: De Slechtste Zangers, waar ook Zanger Rinus en Herman van Idols en Ronnie van de Sjonnies en wie weet er nog meer meedoen…

 15. euro

  Dries blijft het maar proberen. Snapt die man nu echt niet hoe hij overkomt? Wat is dat voor psychische afwijking. Is hij gek?

 16. Joke

  Dries kan beter in gevangenissen gaan optreden, dat is de omgeving waar hij tot zijn recht komt, neem je zoon Dave mee en hoe heet die andere stakker Donny of zo?

 17. Martin

  ries lijkt op deze foto een beetje op een mong^^ltje. Is niet erg want ik vind mong^^ltjes lief zolang ze maar niet gaan zingen want dan ben ik weg.

 18. Martin

  Dries lijkt op deze foto een beetje op een mong^^ltje. Is niet erg want ik vind mong^^ltjes lief zolang ze maar niet gaan zingen want dan ben ik weg.

 19. lvs2015

  Misschien moet Dries eens bij zich te rade gaan waarom hij niet uitgenodigd wordt en zijn conclusies trekken. Kijk Dries, probeerde in het verleden ook erg “ons kent ons” met Rene Froger te worden in de hoop niet alleen tot zijn ‘vriendenkring’ te kunnen behoren, maar ook uiteraard mee te kunnen delen in de grote gages die ermee gepaard gaan. Daarbij speelt ook niet mee dat gebleken is dat hoe leuk en populair Dries bij het cafe publiek is: In de basis is hij geen ‘headliner’ die alleen voor uitverkochte zalen zingt. Bedoel we kennen allemaal zijn debacle met Ahoy indertijd waar mensen eerst getrakteerd zouden worden op zijn soul gedurende de eerste helft (alsof je daarop zit te wachten) en daarna zou hij in de tweede helft gaan zingen. Nou, de kaartverkoop viel al flink tegen en zijn hele opzet was er 1 van iemand die niet begreep hoe je als headliner te werk moet gaan. Kortom Dries kan zich beter bij zijn reality onzin houden en cafe snabbels want het feit dat Jeroen van de Boom hem allang voorbij is gestreefd is allang een signaal dat je niet meer meetelt, alleen Dries denkt nog steeds anders.

 20. lvs2015

  soul= reality show.

 21. Ano Nymous

  Daar heb je die zichzelf overschattende aandachtsge i le schnabbelzanger weer…

 22. Willy Dobbe

  Je bent BN-er, Dries, doe je goed, dat moeten we je nageven. Leuk ook die commentaren van jou op Radio 1. Maar Dries, als zanger komt het niet verder dan de kroeg. Daar ben je een té matige zanger voor. Altijd net even tegen de toon aan zingen, da’s echt heel storend om naar te luisteren.

 23. Pater Hazebroek

  En dan die gele zwembroek en dat achterovergekamde haar.
  Plus die kotszonen van hem, wat moeten we ermee?

  Tokkie rulez!

 24. Klaas

  @Remi

  LOL… Vooral “Ik Kom Eraan (Route Du Soleil)” is/was een klapperrrrrrrrrrrrr van een hit: hij kwam op 20 in de Top 40 van Aug. 2007 binnen (nou ja, dat kan nog) en steeg, sorry DAALT(!) in de tweede week al naar 33 !!!!

  Waar menig artiest ─ goed of slecht ─ eerst toch wel een paar weekjes weet te stijgen als ze nieuw in de Top 40 binnen komt, lukt het Dries om direct in twee weken te kelderen en al na drie weken het afvoerputje van de Lijst Der Lijsten te vinden.

  Maar oké Dries, je krijgt mijn credits: razendknap om in drie weken tijd een hit te hebben die alleen maar daalt! Chapeau! Neem nog een borrel ! Het gaat je goed, man! (alleen NIET in de Beste Zangers van Nederland ;-) )

 25. Pater Hazebroek

  Geef mij maar de zonen van René Froger.
  Wat een heeeeerlijke gasten zijn dat. Ze kijken ook zo fris en monter uit hun ogen. Gewoon een verrijking voor onze samenleving. Vooral die, die over de kop is gevlogen op de snelweg. Heerlijk jong!!!

  De KNUL had maar 2 biertjes gedronken zei zijn vader…
  Als ik Renë Froger was, sloeg ik iedere avond die smoel van zijn wijf aan diggelen trouwens! Wham, Bahm, Thank You Ma´am!

 26. Lies

  Nodig hem uit. Hij wil zo graag. Krijgt hij eindelijk de kans om zich te bewijzen. This guy needs a break.

 27. Peter R de Mies

  Dries heeft zijn vrouwtje ook uit een bordeel gehaald.

 28. Ernst

  Dries is een geweldige cafe zanger. Met een paar borrels op kun je echt van zijn liedjes genieten. Niks mis mee. Dus laat Jan Smit hem maar uitnodigen.

 29. de deskundige

  Ik wil dat ook en ik kan ook niet zingen.

 30. Meneer van Beheer

  Dat is toch godgeklaagd dat hij zich als een beste zanger beschouwt!

 31. Hippe Kip.

  Roelvink even een tip……

  Beste zangers is alleen bestemd voor mensen die een liedje heel mooi ten gehore kan brengen, en dat ben jij dus niet.
  Dus word wakker aub.

 32. 10 euro 75

  En hoe zit jouw haar, Hazenbroek? Laat me raden: achterover gekamd. Yessss !

 33. Pater Hazenbroek

  Ik haat mannen die meer in de publiciteit staan dan ik. Ik kan alleen maar naar beneden gaan trappen dan. Zie je.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.