Shownieuws voor, Boulevard tegen Coen & Sander

De meningen over de radioruzie tussen het radioduo Coen & Sander en Secret Garden-ster Laura Ponticorvo blijven verdeeld. Boulevard valt het radioduo af, Shownieuws steunt het tweetal. Dat was gisteren te zien op RTL 4 en SBS 6. Luuk Ikink was even kritisch over Ponticorvo, maar werd al snel gecorrigeerd door Peter R. de Vries. “Ze lieten een suf interview uit 2011 horen en zij kon er niet om lachen. Je zou ook kunnen denken: ik lach dat even weg en ga daarna verder over je programma.

De Vries: “Dat hadden die radiojongens ook kunnen doen, Luuk. Ik vind dat zij het eigenlijk nog veel zwaarder opnamen en ook meteen begonnen te dreigen met: ‘Nou, eh, anders kappen wij met dit interview hoor!’

Ikink: “Ze gingen echt voor het relletje inderdaad.

3FM-dj Sander Hoogendoorn, die in de Boulevard-studio zat: “Ik begrijp het wel. Ze laat zich natuurlijk wel heel erg kennen. Maar ik had van Coen & Sander ook wel verwacht dat dan één iemand haar kant koos. Nu gingen ze met z’n tweeën erop en dat vond ik een beetje flauw.

Bij Shownieuws sprongen ze in de bres voor Coen & Sander. De showrubriek valt net als het duo onder de Talpa-groep. “Ik wil het hierin even goed opnemen voor Coen & Sander, want Laura Ponticorvo is een hartstikke aardige meid, maar kom op zeg. Die gasten halen een geintje bij je uit en dan ga je er zo vol hard tegenin en dan maak je vervolgens een vlog van zeventien minuten waarin je ze voor online pesters uitmaakt?”, aldus Shelly Sterk.

Mark Labrand, 538-dj en Shownieuws-deskundige, daarop: “Ik ken het verhaal ook van achter de schermen. Het was totaal hun bedoeling niet. Als zij haar introduceren dan hadden ze ook heel lullig en pesterig een fragment van de sekstape erbij kunnen pakken. Dat doen ze niet. Dit was gewoon luchtig bedoeld als een grapje. Ze belden ook gewoon echt omdat ze interesse hadden in het programma. Ik vind wel dat ze er hard in gaan, maar het is ook een beetje aanstellerig van haar.”

Lees ook:
Radioruzie tussen Coen & Sander en Laura Ponticorvo (donderdag)
Laura Ponticorvo: ‘Coen en Sander zijn bullies’ (donderdag)
Jan Uriot vindt Laura Ponticorvo een aansteller (donderdag)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen