Jan Uriot vindt Laura Ponticorvo een aansteller

Privé-sterjournalist Jan Uriot vindt Laura Ponticorvo een ongelooflijke aansteller. Hij begrijpt niets van haar ruzie met het Radio 538-duo Coen & Sander. Dat heeft hij gezegd bij Privé TV. Ponticorvo kreeg het tijdens een interview over de RTL 5-show Boxing Stars aan de stok met het duo, omdat ze een oud fragment instartten van een interview waarin ze nogal leeg overkomt. “Het lijkt wel alsof er tijdens die trainingen voor het boksen iets beschadigd is in haar hoofd“, laat Uriot weten.

De Privé-ster vindt Ponticorvo erg lange tenen hebben. “Ik vind het heel erg overdreven allemaal. Een aanstellerij. Als je deelneemt aan zo’n middagshow, dan weet je dat het grappenmakers zijn. Het is een amusementsprogramma.”

Coen & Sander maken amusement, benadrukt Uriot. “Het is niet NPO 1, niet Nieuwsuur waar je in zit. Je kunt wat grapjes verwachten. Die mensen willen het ook echt wel gaan hebben over het onderwerp – in dit geval boksen – maar ze willen natuurlijk ook een beetje een gezellig programma neerzetten.”

Moet Ponticorvo dit dan allemaal over zich heen laten gaan? “Dan moet je gewoon niet meer in de media optreden. Dan moet je bij de Albert Heijn achter de kassa gaan zitten. Maar goed, mevrouw ging er zelf nog even lekker op door.”

Hij wijst op haar zeventien minuten durende reactievlog. “Ze blijft maar doorgaan en dan denk ik: mens, waar gaat het over? Nogmaals: lach erom.”

Lees ook:
Radioruzie tussen Coen & Sander en Laura Ponticorvo (vanochtend)
Laura Ponticorvo: ‘Coen en Sander zijn bullies’ (vanmiddag)

Foto: Privé

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen