Peter de Mönnink wordt CEO van heel Talpa Network

Peter de Mönnink maakt promotie bij het medianetwerk van John de Mol. Waar hij nu nog CEO is van Talpa TV, wordt hij nu de CEO van heel Talpa Network. Dat heeft het mediabedrijf laten weten. De Mönnink volgt Pim Schmitz op, die met eigenaar John de Mol in de nieuw opgerichte Raad van Commissarissen van het bedrijf zitting zal nemen. “De wisseling komt voort uit een wijziging in de organisatiestructuur van het management van Talpa Network“, luidt de verklaring.

De wijziging in de structuur houdt in dat er behalve een Raad van Commissarissen ook een Raad van Bestuur is opgericht. Daarin zit zit naast Peter de Mönnink ook Barry Masclee, in de functie van COO.

De huidige CFO Shashi Baboeram Panday heeft ervoor gekozen om zijn aandacht volledig te richten op Talpa Media. “Het vervullen van de CFO-posities in beide bedrijven bleek praktisch niet langer mogelijk. Hij blijft wel verantwoordelijk tot er een plaatsvervanger is gevonden.”

De wijzigingen gaan per direct in.

Het nieuwe Nederlandse mediabedrijf Talpa Network werd in november 2017 gelanceerd en komt voort uit het samengaan van de SBS-groep en Talpa Radio.

Foto: Talpa

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen