Evert Santegoeds vindt Robinson-rel dom van RTL

Evert Santegoeds, baas van Privé, vindt dat RTL onhandig omgaat met de huidige rel rond Expeditie Robinson. Dat heeft hij donderdag laten weten in Shownieuws. RTL doet net of Dennis Weening vrijwillig is opgestapt als host van de realityshow, maar dat lijkt een grove leugen. Het hardnekkige gerucht gaat dat Art Rooijakkers verantwoordelijk is voor zijn vertrek. “Maar dat is eigenlijk helemaal niet iets dat past bij de aardige jongen die Art Rooijakkers is“, zo laat Santegoeds weten.

Rooijakkers heeft laten weten dat hij de situatie ‘heel stom‘ vindt. Santegoeds: “Hij meent het ook echt. Het is ook echt stom hoe ze ermee omgaan, want er worden twee mensen echt schade berokkend.”

Deze kwestie kent meerdere slachtoffers, zegt Santegoeds. “Het gaat zowel om Arts imago als om dat van Dennis, voor wie het heel lullig is. Hij heeft het jarenlang goed gedaan. En Art kan niet zo veel aan die geruchten doen. Het begon bij De Coen & Sander Show.

Voor het programma is dit ook niet goed. Daar moet gewoon een leuke sfeer omheen zijn en niet dit soort gedoe. Dit soort gedoe kun je heel makkelijk voorkomen door van tevoren na te denken hoe je dit naar buiten brengt.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen