NPO start op 9 oktober met talkshow na Achtuurjournaal

Geplaatst op Fri 21 Sep 2018 om 13:15

De nieuwe talkshow die de NPO direct na het Achtuurjournaal gaat uitzenden op het themakanaal NPO 1 Extra, Na Het Nieuws met Renze Klamer, gaat op maandag 1 oktober in première. Dat heeft BNNVARA laten weten. Na het Nieuws geeft verdieping en duiding bij onderwerpen uit het NOS Journaal door ‘een frisse lichting talkshowgasten’. “Renze ontvangt een nieuwe, jonge generatie opiniemakers, politici, ondernemers en deskundigen“, belooft een woordvoerder.

Renze Klamer: “Het programma heeft de ambitie om een kweekvijver te zijn voor nieuw talent. Aan de grote talkshowtafels zitten regelmatig dezelfde bekende gasten, natuurlijk omdat ze kundig en welbespraakt zijn, maar ook de jongere generatie heeft kennis van zaken. Aan mij de eer om samen met deze talenten dit nieuwe talkshowavontuur aan te gaan.”

De 29-jarige presentator maakte in september de overstap naar BNNVARA. Daarvoor werkte hij negen jaar bij de EO, waar hij onder meer Dit Is De Dag presenteerde.

Na het Nieuws is vanaf 1 oktober elke werkdag om 20.30 uur te zien op NPO 1 Extra. Met ingang van 9 oktober wordt de talkshow ook herhaald op NPO 1, na het NOS Journaal van 13.00 uur.

NPO 1 Extra is één van de themakanalen van de Publieke Omroep. De Extra-kanalen liggen in het verlengde van de tv-netten NPO 1, 2 en 3. Het themakanaal NPO 1 Extra is te vinden op kanaal 311 (Ziggo) en kanaal 58 (KPN en Telfort).

Lees ook:
Renze Klamer verdient 55 à 60 duizend euro bij NPO (juli 2017)
Renze Klamer met dagelijkse talkshow na NOS Journaal (juli 2018)
Renze Klamer wil veel Achtuurjournaal-kijkers trekken (juli 2018)

Foto: BNNVARA, Tom Cornelissen
15 Reacties op “NPO start op 9 oktober met talkshow na Achtuurjournaal”


 1. chris?

  Ben nieuwsgierig

 2. Hooftstraat

  Wat een ongekend arrogantie van deze Renze Klamer, letterlijk alles wat deze meneer uitkraamt komt er onvriendelijk en oninteressant over, dit word 3 maal niks en hopelijk wordt hij snel door iemand anders die wel iets kan vervangen.

 3. Mart

  Flip de beer kom er maar in. Ik mis je

 4. Hijgje Huigstra

  Hij is wel lekker.
  Gaat z’n broek ook uit?

 5. Ad

  En KRONCRV, AVROTROS, EO, Max hebben wederom het nakijken. BNNVARA rap op weg naar de status van staatsomroep.

 6. Lauren

  Leuk, zin in! Ik ga kijken

 7. Suus

  Wat een ontzettend leuk initiatief! Ik verheug me op deze nieuwe show met Renze Klamer als host.

 8. Luuk

  Begint het programma nou op 9 oktober of op 1 oktober?

 9. Bart

  Zonde van het geld om dit op een van de themazenders te zetten.

 10. tim

  Ben benieuwd,late night talkshows zijn voor mij te laat. Hoop alleen niet dat het in een DWWD tempo gaat

 11. ano@niem.nl

  En weer is het de (s)linkse BNNVARA die een talkshow gaat doen met linkse duiding.

 12. Azerty

  Anoniem, h oerenjong, lekker naar Harry Mens kijken dan

 13. Henk

  Hopelijk zijn er nog programma`s die door de propaganda kunnen prikken. Heel vaak het woord fatsoenlijk gebruiken terwijl er opnieuw nieuwe bezuinigingen komen na jaren van ombuigen en hervormen. Dat soort newspeak vraagt om goede journalistiek.

 14. Mike

  NPO Extra ontvang ik geen eens. Verder volg ik het Journaal niet aangezien het gekleurd is. Je ziet en hoor daar enkel wat men wil dat je ziet en hoor. Is het weglaten of eenzijdig bericht geven ook niet een vorm van fake nieuws?

 15. Theo

  Hahaha…. Iedereen die voor die renze werkt moest hier ook even een positief poepje achterlaten…. Hou toch op met dit non-talent…. Zelfs de horoscoop rubriek van De Telegraaf snapt deze man niet… Het IQ van een pak macaroni …

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.