Beau smeekt Carice van Houten: ‘Kom in 5 Jaar Later’

Geplaatst op Fri 21 Sep 2018 om 12:30

Het lijkt erop dat RTL 4 ondanks de lage kijkcijfers van de eerste editie toch weer met 5 Jaar Later komt. Presentator Beau van Erven Dorens verzoekt steractrice Carice van Houten namelijk om haar deelname na te komen. Dat is te lezen op Twitter. 5 Jaar Later verhuisde afgelopen seizoen van NPO 1 naar RTL 4: Beau kan nog jaren aan de slag met interviews die Jeroen Pauw al heeft opgenomen. Zo sprak Pauw vijf jaar geleden onder meer met Van Houten. Zij wordt nu aan haar jasje getrokken.

De presentator zegt op Twitter: “Kom je alsjeblieft bij me in 5 Jaar Later om het interview met Jeroen Pauw van jaren terug af te maken?

De eerste serie afleveringen van 5 Jaar Later op de nieuwe thuiszender RTL 4 flopte in januari. Van de negen RTL 4-afleveringen van 5 Jaar Later wisten er slechts twee veel kijkers te bekoren. Het ging in beide gevallen om de afleveringen ná The Voice of Holland.

De negen afleveringen van 5 Jaar Later met de volgende hoofdgasten scoorden als volgt: Jeroen Pauw (652.000 kijkers), Bram Moszkowicz (679.000 kijkers), Sacha de Boer (472.000 kijkers), Linda de Mol (1,4 miljoen kijkers), Jesse Klaver (264.000 kijkers), Susan Smit (365.000 kijkers), Epke Zonderland (373.00o kijkers), Hugo Borst (396.000 kijkers) en Halina Reijn (832.000 kijkers).

Foto: BNNVARA
14 Reacties op “Beau smeekt Carice van Houten: ‘Kom in 5 Jaar Later’”


 1. Zomaar

  Een verzoek doen via Twitter.
  Dat’s gewoon aandachttrekkerij.

 2. Pim

  Via twitter? Lekker professioneel. En wat de kijkcijfers betreft van seizoen 1 bij RTL, de gasten in week 2 waren wel heel erg niet interessant of rtl4 waardig.

 3. René

  Op zich te begrijpen, ze deed mee toen Pauw de interviewer was, denk niet dat ze meegedaan had als Beau toen al de presentator was. Alsof je Marco Borsato geboekt hebt en Dries Roelvink komt opdraven.

 4. mediaC

  Een duo waar ik in ieder geval niet naar hoef te kijken. ”Beau”. Wie kijkt daar nu naar ?

 5. Mario

  Ik!! Beau is een van de weinigen waar ik graag naar kijk. Zijn programma 5 days inside mag van mij de Televizier ring winnen.

 6. Tante Toos

  #Mario

  Mee eens. Ook RTL late night was goed toen hij het presenteerde.

 7. Bart M.

  Beau we zijn helemaal van jou afgehaakt, helemaal met zo’n nepk!p als Carice.

 8. Klaasje

  Beau for president!

 9. Klaasje

  We??????? Spreek voor jezelf!

 10. donia

  Mij interesseert die houten trien mij voor geen meter en die Beau nog minder.
  Bagger

 11. betalen

  @donia, mij interesseert die Carice ook niet. Is iets voor witte elitemannen met teveel geld geloof ik.

 12. Pluk vd Petteflet

  Beau
  Is
  Een
  Baas.
  Please please Carice, kom bij Beau.
  We zullen allemaal kijken (als er geen voetbal is op het andere net)

 13. Doe

  Alleen als Jelka ook een uitzending mag.

 14. Lucy Banaan (wereldster)

  Ik ben nooit benaderd voor 5 Jaar Later.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.