Wilfred Genee niet teleurgesteld in sponsor Bavaria

Wilfred Genee vindt het begrijpelijk dat Bavaria, de sponsor van Veronica Inside, hem heeft verboden om samen met Johan Derksen en René van der Gijp wedstrijden van de Champions League te analyseren op Veronica. Dat heeft hij gezegd op NPO Radio 1. Waar het VI-trio bij RTL 7 wél samen analyseerde, zijn ze bij Veronica uit elkaar gehaald. De Champions League heeft namelijk een andere sponsor, Heineken, en daar leent Bavaria het succesvolle trio niet graag aan uit.

Genee kan er mee leven. “Ik voel me absoluut geen marionet van de commercie. Als je als biermerk zijnde op maandag en vrijdag veel geld steekt in een programma en je dan op woensdag met hetzelfde trio bij een ander biermerk gaat zitten, dan zou het voor verwarring kunnen zorgen.

Genee en Van der Gijp moeten het bij de analyses zonder Derksen doen. “Ik vond de combinatie met Van der Gijp en Advocaat hartstikke leuk. Ik denk dat de combinatie van Johan, Hélène en Ronald de Boer ook hartstikke leuk gaat zijn.”

Bovendien: we maken nu op maandag en vrijdag twee uur. Als je dan op woensdag ook met elkaar gaat zitten, ga je dingen bespreken die je eigenlijk vrijdag wil bespreken. Dan haal je de chemie uit vrijdag weg, omdat je dan niets meer te bespreken hebt. Er zitten dus meerdere gedachtes achter.”

Nee, ik heb daar niet zo veel moeite mee.

Lees ook:
Veronica haalt VI-trio uit elkaar op CL-avonden (30 juli)
Veronica Inside gaat mogelijk naar drie keer per week (gisteren)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen