‘Gerard en Gordon laten duostoel The Voice Senior leeg’

Gerard Joling en Gordon zouden eigenlijk een duostoel gaan bezetten in de jury van de nieuwe RTL 4-show The Voice Senior. Door hun recente ruzie is dat plan echter in het water gevallen. Dat laat een ingewijde vandaag weten. Voor RTL 4 zou een deelname van Geer en Goor een flinke opsteker zijn geweest, omdat hun shows met bejaarden echte kijkcijferhits zijn. De biografie van Gordon zou echter roet in het eten hebben gegooid, waarna Angela Groothuizen is benaderd.

RTL 4 bevestigde in december dat in elk geval Ali B, Ilse DeLange en Marco Borsato gaan jureren in The Voice Senior. In februari kwam de nieuwe biografie van Gordon uit, waar Joling vrij pissig over was.

Eind maart onthulde Gordon dat hij een rol krijgt in The Voice Senior. Collega Joling meldde een maand later echter: “Van de zomer zouden we ook nog iets samen gaan doen en dat hangt nu natuurlijk aan een zijden draadje.

Begin mei werd duidelijk dat Groothuizen is toegevoegd aan de jury. “Er zal er wel een van niet gekund hebben en dan bellen ze mij. Ik weet het niet“, verklapte ze.

Mogelijk is Groothuizen dus benaderd nadat het duocoachschap van Geer en Goor in het water viel. Gordon gaat de show in elk geval ook niet presenteren, want gisteren werd duidelijk dat Voice-boegbeelden Martijn Krabbé en Wendy van Dijk dat gewoon gaan doen.

RTL 4 wil niet op deze kwestie reageren. “We maken de volledige bezetting van The Voice Senior binnenkort bekend“, zegt een woordvoerder.

De eerste aflevering van The Voice Senior is op vrijdag 24 augustus.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen