‘Wendy, wil je wel geassocieerd worden met Kruidvat?’

Marieke Elsinga heeft Wendy van Dijk in de weekend-Boulevard op de vrouw af gevraagd of ze wel geassocieerd wil worden met de Kruidvat. Dat is ook vier dagen later nog terug te zien op de website van RTL. Van Dijk heeft een flinke sponsordeal gesloten met de Kruidvat: tegen Primark-prijzen kan men nu allerlei Wendy-artikelen bij de drogist kopen, zoals een jurkje en een tas. Elsings: “Ik moet wel zeggen dat ik even verbaasd was dat het bij Kruidvat is om eerlijk te zijn.”

Elsinga vindt het maar een vreemde combinatie. “Ik dacht: Wendy is toch ook glitter en glamour?

Van Dijk: “Dat klopt, maar ik ben een meisje van de markt, hè? Wat ik heel fijn vind is dat het toegankelijk wordt gemaakt, dus dat het voor een breed publiek is en dat iedereen dit zou kunnen betalen.”

Elsinga later aan de desk: “Ik wist het helemaal niet, maar Wendy komt blijkbaar uit een familie die een marktkraam had. Haar vader stond met allemaal jeansspullen op de markt. In het weekend kluste ze dan bij bij haar vader op de markt.”

Frank Dane: “Ik dacht dat je alleen maar condooms bij de Kruidvat kon halen.”

Marieke Elsinga: “Ik heb er laatst nog een pomp gekocht voor mijn luchtbed.”

Peter R. de Vries: “Dacht je dat die voor je luchtbed was?

Marieke Elsinga: “Ik was er wel een beetje verbaasd over. Ik bedoel het niet gemeen, maar ik keek door dat foldertje van de drogist en toen dacht ik: ja, Wendy, wil je daar echt in staan? Zonder dat ik het gemeen bedoel. Maar ja: past dat of zo?

Ik vond het wel leuk hoe ze het vertelde. Dat bij de tv alles glitter en glamour is, maar als ze naar Ibiza gaat dat alles lekker normaal is met een knot in je haar.”

Volgens De Vries heeft Van Dijk er vast ‘een paar ton’ voor gekregen. Dane: “Dat heeft ze ook wel nodig, want haar man verdient ook geen centen meer.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen