Gerard heeft nog steeds geen contact met Gordon

Gerard Joling en Gordon hebben geen contact meer gehad na hun onenigheid over de biografie van Gordon. Dat heeft Joling gezegd in het programma Naar Bed Met Irene. Joling vindt dat Gordon een hoop onzin verkoopt in de biografie; zijn moeder Jannie eiste zelfs van haar zoon dat hij hun samenwerking zou staken. Of dat écht gaat gebeuren is nog niet duidelijk. “Van de zomer zouden we ook nog iets samen gaan doen en dat hangt nu natuurlijk aan een zijden draadje“, zegt hij.

Na Jolings interview aan De Telegraaf hebben ze heel even contact gehad. “Ik heb een interview gedaan nadat het boek uitkwam, omdat er heel veel tumult over was. Daarna heeft hij mij een sms gestuurd en daarin zei hij: ‘Je zegt nu overal dat je je er niet in herkent, maar ik heb toch geroepen dat je in het boek komt en dat je allemaal dingen van me steelt.‘”

Dat klopt, aldus Joling. “Toen heb ik gezegd: ‘Ja, prima, doe maar lekker, kan mij het schelen allemaal.’ Nu staan er best wel dingen in die niet zo prettig zijn en ook gewoon niet waar zijn, dus ik heb gewoon tegen De Telegraaf gezegd dat ik me er niet in herken. Ik zei: ‘Ik heb met hem fantastische televisie gemaakt de afgelopen zeven jaar, dus ik was verbijsterd.’

Joling vindt het allemaal een beetje raar. “Met name Jeroen en René waren bang dat hij helemaal los zou gaan, en uiteindelijk ben ik gewoon een beetje de klos. Ik lig er niet van wakker.

Het is ook niet zo dat ik echt boos ben of kwaad, maar wel teleurgesteld. Van: verdomme, waar is dat nou voor nodig? Het is waardeloos. Voor de rest lig ik er niet wakker van. Ach, wel ja, er zijn ergere dingen in de wereld, vind je niet? Toch, mam?

Zijn moeder Jannie Joling denkt er anders over. Zij zegt: “Ja, dat is toch niet leuk? Als hij je familie zo naar beneden haalt, dan vind ik dat afschuwelijk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen