Gerard heeft nog steeds geen contact met Gordon

Geplaatst op ma 30 apr 2018 om 8:30

Gerard Joling en Gordon hebben geen contact meer gehad na hun onenigheid over de biografie van Gordon. Dat heeft Joling gezegd in het programma Naar Bed Met Irene. Joling vindt dat Gordon een hoop onzin verkoopt in de biografie; zijn moeder Jannie eiste zelfs van haar zoon dat hij hun samenwerking zou staken. Of dat écht gaat gebeuren is nog niet duidelijk. “Van de zomer zouden we ook nog iets samen gaan doen en dat hangt nu natuurlijk aan een zijden draadje“, zegt hij.

Na Jolings interview aan De Telegraaf hebben ze heel even contact gehad. “Ik heb een interview gedaan nadat het boek uitkwam, omdat er heel veel tumult over was. Daarna heeft hij mij een sms gestuurd en daarin zei hij: ‘Je zegt nu overal dat je je er niet in herkent, maar ik heb toch geroepen dat je in het boek komt en dat je allemaal dingen van me steelt.‘”

Dat klopt, aldus Joling. “Toen heb ik gezegd: ‘Ja, prima, doe maar lekker, kan mij het schelen allemaal.’ Nu staan er best wel dingen in die niet zo prettig zijn en ook gewoon niet waar zijn, dus ik heb gewoon tegen De Telegraaf gezegd dat ik me er niet in herken. Ik zei: ‘Ik heb met hem fantastische televisie gemaakt de afgelopen zeven jaar, dus ik was verbijsterd.’

Joling vindt het allemaal een beetje raar. “Met name Jeroen en René waren bang dat hij helemaal los zou gaan, en uiteindelijk ben ik gewoon een beetje de klos. Ik lig er niet van wakker.

Het is ook niet zo dat ik echt boos ben of kwaad, maar wel teleurgesteld. Van: verdomme, waar is dat nou voor nodig? Het is waardeloos. Voor de rest lig ik er niet wakker van. Ach, wel ja, er zijn ergere dingen in de wereld, vind je niet? Toch, mam?

Zijn moeder Jannie Joling denkt er anders over. Zij zegt: “Ja, dat is toch niet leuk? Als hij je familie zo naar beneden haalt, dan vind ik dat afschuwelijk.

Foto: RTL
25 Reacties op “Gerard heeft nog steeds geen contact met Gordon”


 1. mart

  Kan iemand Gordon uit zijn lijden verlossen. Dat gezeur van die man.

 2. Henkie

  Als er iemand lijdt, dan is het de maatschappij onder het juk van Goor.

 3. Frl

  Wat een macht geeft men Gordon.

 4. Timotie

  Het gaat gewoon door! Programma van Gordon en Estelle flopt gigantisch. Gordon ziet ook wel in dat het niet werkt zonder Geer. Met een grote zak geld komen en het gaat door!

 5. Ikke

  Grappig. Programma zou niet goed zijn maar wel quotes eruot citeren. Toch zo slecht nog niet?

 6. Henk

  Nee Gerard, je hoeft niet zo braaf als je broer te zijn maar luister eens wat meer naar je oude wijze moeder en zoek beter gezelschap op.

 7. beterweter

  G….zijn naam wil ik niet eens uittypen…eindigt als een zwerver. Oud en eenzaam,gelijk naar de titel van een boek van van der Reve…

 8. Tim20

  Gerard, stop met Goor. Het is genoeg geweest. Zijn negativiteit straalt op je af. Je kan beter

 9. Bart M.

  Wie contact met Gordon wil of heeft, moet toch op zijn minst een minderwaardigheidscomplex hebben.

 10. Kevin B.

  Ik heb nooit een relatie gehad met Gordon H.

 11. Karen

  Gerard, je bent veel beter af zonder die narcistische drugsverslaafde. Geef geen aandacht meer aan die man, dat is namelijk alles wat hij wil, positief of negatief. En daar gaat hij heel ver voor. Hoe minde aandacht, des te meer je hem ermee hebt.

 12. John Ewbank

  Goddelijk zitten rukken gisteravond in de bunker van Heuckeroth. Ook nog even elkaars pielemuis getoucheerd.

 13. Joop55

  Gordon heeft wat anders aan zijn hoofd: het (smerige) contact met zijn lotgenoten.

 14. Drs. Slagschip

  @Karen

  Je denkt dat aan die constante hyper van Joling geen drugs ten grondslag liggen?

 15. J. Bloemheuvel

  Is er nu echt geen belangrijker nieuws dan dat gemekker van die twee dingen?

 16. Alie

  Gerard vind ik op zich wel een aardige man, maar zodra Goor erbij komt gaat hij op een andere zender.Dan wordt Geer vreselijk ordinair, lacht stom en beledigd mensen, allemaal onder invloed van Goor.Gerard luister naar je moeder, zo ben jij niet opgevoed.Goor spoort niet en jij laat je beïnvloeden.

 17. piet

  Als het aan mij ligt hoop ik nooit meer iets te horen over die 2.

 18. erfgooier

  NIET DOEN GERARD!!!!!!

 19. Alex

  Niemand heeft zijn boek gekocht, dus dan zou ik me ook niet druk maken.

 20. Bart

  Ik heb Gordon’s boek gelezen en gezien de reactie van René en Jeroen bij RTL Boulevard denk ik dat het hele gebeuren van de Toppers wel echt waar is.

 21. Jo

  @Bart

  Boek vorig weekend ook gelezen en ik zou ook niet weten waarom dat gedoe rondom de toppers niet waar is.

  Overigens is de alles rondom dit boek nogal opgeklopt, ik vind het als allemaal nogal meevallen. En uiteindelijk vond ik Gordon na het lezen gewoon een zielig figuur. Hij lijdt duidelijk aan de een of andere stoornis en dan bedoel ik niet een sexstoormis want die heeft hij duidelijk ook.

 22. geen stem

  Houden zo een individu als Gordon wil je niets mee te maken hebben.

 23. SOLANGE

  Gerardje doen wat Mammie zegt hoor…

 24. zorro

  Gordon is en reetracer en met hem wil je niet van doen hebben.

 25. Stino

  Relnichten gaan relnichten, dat is hun verdienmodel. Van allemaal.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.