RTL zet bejaardenkenner Gordon op bejaarden-Voice

Gordon krijgt een rol in de nieuwe seniorenvariant van The Voice of Holland. Dat heeft de RTL 4-ster bekendgemaakt in de Libelle en is inmiddels ook bevestigd door de zender. Al jaren maakt Gordon voor de zender programma’s met bejaarden, dus de bejaarden-Voice lijkt hem op het lijf geschreven. Welke rol hij precies in het programma krijgt is nog onduidelijk. “Ik ga The Voice Senior doen en er is geen sprake van dat Geer & Goor terugkomt“, is het enige wat hij daarover zegt in de Libelle.

Ook bij RTL Boulevard weten ze niet precies welke rol Gordon krijgt. “Het kan twee dingen zijn: of jurylid of host. Ik ben benieuwd“, zei Luuk Ikink gisterenavond.

Als Gordon op de presentatie van The Voice Senior gezet wordt is dat een behoorlijk trendbreuk. Alle edities van The Voice en juniorvariant The Voice Kids zijn altijd door Martijn Krabbé en Wendy van Dijk gepresenteerd.

Al met al maakt Gordon in het interview met de Libelle dus ook duidelijk dat hij er niet zo rouwig om is dat Gerard Joling niet verder wil met Geer & Goor.

Gordon: “Ik denk ook dat het mooi is geweest, na zo veel seizoenen. Ik ga samen met Estelle (Cruijff, red.) presenteren, hoe leuk is dat? Ik denk dat dat voor mij best een soort vernieuwing is. Gerard is wat betreft humor natuurlijk mijn grootste fan, die lacht overal om. Soms op het onnatuurlijke af.”

Wat ik nu meemaak met Estelle, is dat ik keihard moet lachen om haar oneliners. De rollen zijn omgedraaid. Daar verheug ik me echt op.”

Het Libelle-interview met Gordon kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen