Dotan liegt over Story; moeder trekt homosuggestie in

Geplaatst op do 31 mei 2018 om 11:00

Dotan heeft het probleem waar Humberto Tan ook al lang last van heeft: door nooit écht duidelijkheid te geven over een spraakmakende affaire, blijft hij het onderwerp van roddel en achterklap in de showmedia. Story-sterverslaggever Nick Dijkman belde zaterdag aan bij één van Dotans huizen en trof hem daar toevallig aan: hij nam een kort interview af door de intercom. Toen Edwin Smulders vervolgens een foto wilde nemen van het huis, kwam Dotan op het balkon staan. Met Caro Emerald.

Dotan door de intercom: “Je overvalt me een beetje. Ik ben genoeg lastiggevallen de afgelopen tijd. Er is een hoop gebeurd. De afgelopen weken heb ik de rust gevonden om alles wat er voorgevallen is te verwerken, en mijn leven weer op te pakken.

Verder zet Story in het artikel (via Blendle) vooral vraagtekens bij de verschijning van Caro Emerald, die een vriend en kinderen heeft. “Pikant is hun onvoorziene samenzijn zeker te noemen…

Merkwaardig genoeg ontkent het management van Dotan dat hij met de Story heeft gesproken. “Dotan distantieert zich van het artikel in Story. Hij heeft geen interview gegeven aan Nick Dijkman“, aldus het management tegen Shownieuws.

Als Shownieuws dit voorlegt aan Nick Dijkman, valt Dotan behoorlijk door de mand. “Dotan heeft mij wel een interview gegeven. Ik heb het hele interview opgenomen, het staat op band.

Voor de camera laat Dijkman de opname horen. “Hij nam op door de intercom. Toen hebben we een interview gehouden door de intercom. Ik mocht niet binnenkomen.

Bizar, vindt Dijkman het. “Dan heb je de laatste weken al zo veel gelogen en dan ga je zelfs een interview ontkennen. Dan heb je volgens mij niet echt geleerd van je fouten.

Homosuggestie

Ondertussen is er ook nog eens controverse over een interview dat Dotans moeder Patty Harpenau gisteren heeft gegeven aan het AD. Daarin reageert ze op de verschijning van Caro Emerald in zijn appartement.

Harpenau: “Zonder in details te willen treden, kan ik alleen maar zeggen dat het godsonmogelijk is dat Dotan iets met een vrouw zou aanknopen. De goede verstaander zal begrijpen wat ik bedoel…

Het lijkt er hier op alsof Harpenau haar zoon uit de kast trekt, maar dat ontkent ze nu. “Ik doelde op die vrouw waarmee hij is gefotografeerd en niet op vrouwen in zijn algemeenheid.

Of hij op mannen of vrouwen valt? Het is niet aan mij daarover iets te zeggen. Dat is aan hem. Hoe dan ook maakt het me niks uit op wie hij verliefd is of wordt. Als moeder vind ik het het belangrijkste dat hij gelukkig is.

Foto: SBS
23 Reacties op “Dotan liegt over Story; moeder trekt homosuggestie in”


 1. Michiel

  Ne uken met Caro, daar hoef je absoluut niet trots op te zijn.

 2. Rodrigo

  hoezo is het opmerkelijk dat 2 muzikanten samen thuis iets doen, ooit gehoord van jamsessies of samen iets muzikaals doen, Story denkt gelijk weer het meest slechte zoals altijd bij rommelbladen

 3. Joop55

  Deze gozer heeft wel van meer dingen last, van het zelfoverschattingssyndroom, moederlief is ook niet helemaal 100%, doe je niks aan, gezien de bezuinigde GGZ-zorgbegroting.

 4. herbert

  Ik ben wel nieuwsgierig naar de duur van het ‘interview’. Het stellen van de vraag of je iemand iets mag vragen en of je naar binnen mag is wat mij betreft geen interview.
  Misschien wel een idee om een keer met een journalist openheid van zaken te geven. Anders blijven de rioolradjes van ‘de bladen’ te pas en te onpas deze man stalken.

 5. Hijgje Huigstra

  ACHTERLIJKE familie. Next.

 6. Kaaskijker

  Is een journalist op bezoek bij een andere journalist ook meteen een amoureuze verhouding?
  En een woordwisseling door de intercom is geen interview, noch een legale manier om aan uitspraken te komen. Dotan zou er goed aan doen wat meer openheid te geven maar dit is niet de manier. Dit is riooljournalistiek.

 7. Stephanie

  Iedereen weet toch dat Dotan homo is? Hij heeft 6 jaar een relatie gehad met een man.

 8. Bloem

  Laat die man met rust…heeft denk ik genoeg aan het gevecht die hij met zich zelf heeft….dan is het makkelijk scoren voor de media.

 9. Rick

  Sinds wanneer is een gesprek door een intercom een interview?

 10. Klavvie

  Mama valt weer terug in oude gewoontes.

 11. Flip de Beer

  Leuke gast voor M

 12. Roland

  Zijn moeder heeft wel vaker gezegd dat haar zoon op mannen valt.

 13. StefanV

  De aandacht voor deze zaak is aan het doorslaan. Net als de heksenjacht tegen een zanger die allang van z’n voetstuk is gevallen. De uitlatingen van z’n moeder zijn ook totaal bizar. Die vrouw doet alles voor een beetje aandacht; zelfs privé-informatie over haar zoon rondbazuinen. Ik snap steeds beter waarom die Dotan geen contact met haar wil.

  En dat Caro Emerald bij hem over de vloer komt, zegt verder ook helemaal niks. Als Caro Emerald echt iets te verbergen had wat betreft een geheime relatie, ging ze vast niet op het balkon staan vlak nadat Dotan via de intercom is geïnterviewd.

 14. Jamai

  Lieve mensen, moet ik het dan maar gewoon zeggen…? Mijn achterste weet heel goed dat Dotan op mannen valt.

 15. Rick

  Iemand zei het 4 jaar geleden al op Twitter

  Zoek op Dotan en Gay

 16. Actries van Houten

  Wat een vuile rat, die Nick Dijkman. Probeert Dotan hem af te schepen via de intercom, neemt Nick het op en noemt het een ‘interview’. En vervolgens ook nog roepen dat Dotan maar blijft liegen. Vraagje: zou Nick voorafgaand aan het intercom-gesprek gemeld hebben dat hij dit ging opnemen?

 17. Robert

  Dotan dacht als alle vrouwen zijn zoals mijn moeder, dan maar homo.

 18. Whitedog

  Lekker boeien. Wat gaat het ons aan met wie of wat hij het bed deelt?

 19. Simon

  Nou dan heb ik liever de moeder van Jan Smit.

 20. Ron

  Dotan zit gewoon in een moeilijke fase van zijn leven. Iedereen maakt fouten. Hij dus ook. Hij zal ongetwijfeld leren van alles wat er gebeurd is.

 21. Duiker64

  En het is echt zo vreemd om gewoon vrienden en vriendinnen te hebben? Die dan ook nog eens allebei muzikant zijn? en waarom zou ze haar hoofd uit het raam/balkon steken als ze een ‘geheime’ liefde zou zijn, vlak nadat de Story notabene aan de deur was.

 22. Maarten

  Duiker64
  Caro staat erom bekend dat ze graag staand, achterlangs wordt gepompt, hangend met haar hoofd uit een raam.

 23. SOLANGE

  Appel valt niet ver van de boom

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.