Dotan liegt over Story; moeder trekt homosuggestie in

Dotan heeft het probleem waar Humberto Tan ook al lang last van heeft: door nooit écht duidelijkheid te geven over een spraakmakende affaire, blijft hij het onderwerp van roddel en achterklap in de showmedia. Story-sterverslaggever Nick Dijkman belde zaterdag aan bij één van Dotans huizen en trof hem daar toevallig aan: hij nam een kort interview af door de intercom. Toen Edwin Smulders vervolgens een foto wilde nemen van het huis, kwam Dotan op het balkon staan. Met Caro Emerald.

Dotan door de intercom: “Je overvalt me een beetje. Ik ben genoeg lastiggevallen de afgelopen tijd. Er is een hoop gebeurd. De afgelopen weken heb ik de rust gevonden om alles wat er voorgevallen is te verwerken, en mijn leven weer op te pakken.

Verder zet Story in het artikel (via Blendle) vooral vraagtekens bij de verschijning van Caro Emerald, die een vriend en kinderen heeft. “Pikant is hun onvoorziene samenzijn zeker te noemen…

Merkwaardig genoeg ontkent het management van Dotan dat hij met de Story heeft gesproken. “Dotan distantieert zich van het artikel in Story. Hij heeft geen interview gegeven aan Nick Dijkman“, aldus het management tegen Shownieuws.

Als Shownieuws dit voorlegt aan Nick Dijkman, valt Dotan behoorlijk door de mand. “Dotan heeft mij wel een interview gegeven. Ik heb het hele interview opgenomen, het staat op band.

Voor de camera laat Dijkman de opname horen. “Hij nam op door de intercom. Toen hebben we een interview gehouden door de intercom. Ik mocht niet binnenkomen.

Bizar, vindt Dijkman het. “Dan heb je de laatste weken al zo veel gelogen en dan ga je zelfs een interview ontkennen. Dan heb je volgens mij niet echt geleerd van je fouten.

Homosuggestie

Ondertussen is er ook nog eens controverse over een interview dat Dotans moeder Patty Harpenau gisteren heeft gegeven aan het AD. Daarin reageert ze op de verschijning van Caro Emerald in zijn appartement.

Harpenau: “Zonder in details te willen treden, kan ik alleen maar zeggen dat het godsonmogelijk is dat Dotan iets met een vrouw zou aanknopen. De goede verstaander zal begrijpen wat ik bedoel…

Het lijkt er hier op alsof Harpenau haar zoon uit de kast trekt, maar dat ontkent ze nu. “Ik doelde op die vrouw waarmee hij is gefotografeerd en niet op vrouwen in zijn algemeenheid.

Of hij op mannen of vrouwen valt? Het is niet aan mij daarover iets te zeggen. Dat is aan hem. Hoe dan ook maakt het me niks uit op wie hij verliefd is of wordt. Als moeder vind ik het het belangrijkste dat hij gelukkig is.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen