Angela Groothuizen verklapt deelname aan Voice Senior

Angela Groothuizen gaat meedoen aan The Voice Senior. Niet als kandidaat, maar als coach. Dat heeft ze vanochtend verklapt in de show van Giel Beelen op Radio Veronica. RTL onthulde in december dat Ali B, Ilse DeLange en Marco Borsato de coaches van de seniorvariant worden. “Er zal er wel een van niet gekund hebben en dan bellen ze mij. Ik weet het niet. Binnenkort maken ze het bekend. Ik weet het niet, ze gaan het allemaal bekendmaken nog, ik heb geen idee.

Giel Beelen kreeg de primeur onverwacht, toen hij vroeg: “Eventjes toch een dingetje, het zal de laatste tijd veel aan je gevraagd zijn: had je niet gewoon voor The Voice Senior gevraagd moeten worden, Angela?

Groothuizen: “Waarom?

Beelen: “Omdat jij gewoon een van de beste juryleden van Nederland bent: altijd positief, maar wel kritisch, en dat past denk ik heel goed in dat programma.”

Groothuizen: “Ja, nou we gaan het meemaken, hè? Het wordt binnenkort bekendgemaakt. Daar gaat RTL natuurlijk niet blij mee zijn, want ik geloof dat ze daar een moment van willen maken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen