Van den Heuvel boycot RTL Late Night met Twan Huys

Geplaatst op za 28 apr 2018 om 9:50

John van den Heuvel gaat niet meer naar RTL Late Night als Twan Huys straks de nieuwe presentator is, ténzij de twee hun ruzie uitpraten. Dat zegt de misdaadjournalist vandaag in Volkskrant Magazine. Van den Heuvel en Huys kregen in 2012 ruzie op de radio toen Huys onthulde dat de misdaadjournalist topcrimineel Willem Holleeder en zijn dierbaren een reis naar het buitenland had aangeboden. Tijdens die vakantie zou Van den Heuvel Holleeder dan exclusief interviewen.

Huys wilde Van den Heuvel terugpakken, omdat de Telegraaf- en Boulevard-journalist zéér kritisch was over het feit dat Huys de topcrimineel een podium gaf in College Tour.

Van den Heuvel is er nog steeds boos over. “Holleeder heeft mijn mail met het interviewvoorstel aan Twan Huys doorgespeeld, die het hele verhaal in de openbaarheid bracht in de aanloop naar die uitzending. Dat was slim van Holleeder. En het was van Huys best een venijnige en valse manier om zijn gelijk te halen.

Nooit hebben Van den Heuvel en Huys dit uitgepraat. “Nee, ik heb hem nooit meer gesproken.”

Toch wordt Huys straks een prominent gezicht bij RTL, waar Van den Heuvel ook werkt. “Ja. Dat moet dus wel eens een keer worden uitgepraat.”

Van den Heuvel raadt Huys aan om hem op te bellen. “Als hij wil dat ik aanschuif bij RTL Late Night, lijkt me dat wel verstandig.”

Het Volkskrant-interview met John van den Heuvel kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
John van den Heuvel wilde Willem Holleeder vertroetelen (oktober 2012)
John van den Heuvel heeft spijt van Holleeder-mail (december 2012)
John van den Heuvel vindt Twan Huys zwak (juli 2015)

Foto: RTL
17 Reacties op “Van den Heuvel boycot RTL Late Night met Twan Huys”


 1. John Ewbank

  V/d Heuvel is net als De Vries een grote boef. Laat zich nu kennen.

 2. Ron

  Waarom zouden we v.d. Heuvel willen zien in de nieuwe show van Huys? Hopelijk denkt hij daar ook zo over. Weg met die RTL kliek uit dat programma. V.d. Heuvel maakt uitstekende TV hoor, maar wordt een beetje moe van dat VVD/PSV hoofd bij Boulevard.

 3. ox

  Van den heuvel,nietszeggend mannetje

 4. Jables

  V/d Heuvel kan het gewoon niet hebben dat zijn hypocrisie naar buiten kwam. Huys heeft niks verkeerd gedaan in dezen.

 5. KingAlert

  Als we het hebben over de MocroMaffia dan bellen we je, ok John?

 6. Hooftstraat

  John wie??? Hysterica deze misselijkmakend mannetje, Twan Huys gaat je nooit bellen, jij bent zwaar giftig serpent en op landelijke televisie keihard ontmaskerd, jou hele zelfbenoemde carrière is een groot afgang maar dat moment ging keihard jou masker eraf, en zee verdiend!!!

 7. Alex

  Eerst hypocriet dezelfde actie ondernemen die je eerder veroordeelde, om vervolgens te huilen over het feit dat de crimineel informatie lekt.

  Mooie beweging van Twan om John de mond te snoeren.

 8. robb

  Twan nodigt ook geen mensen uit die al bij boulevard hebben gezetten.

 9. Klit Naaistra (wallenwerkster)

  John vd Heuvel is heel vaak in mij geweest. Voelde er weinig van.

 10. Henk

  Ik vond Twan Huys altijd een goed journalist, tot het punt dat hij Willem Holleeder uitnodigde voor zijn College Tour. Wat totaal niet in het rijtje paste in een programma als College Tour. Een programma met gasten die inspireren en een bijdrage hebben geleverd aan de samenleving. Conclusie: een gast die niet in dit format paste, nog zacht uitgedrukt. Het was voor Twan lekker scoren blijkbaar. In die tijd verheerlijkte men deze crimineel. En ja dan is het natuurlijk niet zo leuk als iemand daar als John van den Heuvel daar kritiek op heeft. Hoewel John van den Heuvel hem zelf ook wilde hebben. Iedereen kan fouten maken, maar Twan staat nog steeds achter zijn besluit van destijds. Twan is dus helemaal niet zo kritisch, niet op zichzelf in ieder geval.

 11. kkw

  och,daar kijkt geen hond naar,
  alleen t klootjesvolk,

 12. animo

  In die tijd was Holleeder heel populair hij schreef in de nieuwe revue ,John wilde met hem in een duur hotel ,veel mensen wilden met hem op de foto ook bnners dus dat Twan hem uitnodigde paste in die tijd in het rijtje.

 13. Sebas

  Volgens mij zegt hij nergens iets over een boycot. Ik lees alleen dat hij iets wil uitpraten voor hij aanschuift.

 14. Simon

  Na 6 jaar nog dit soort nijd is wel wat kinderachtig. Laten we wel wezen … John viel door de mand met zijn kritiek.

 15. Tijmen

  E

 16. Ik Ben Wel Opjectief

  Weer zo’n opruiende kop bij MC!
  Ach what’s new bij deze roddelsite!

 17. BRAAK

  Twan, hahahahahaha!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.