John van den Heuvel heeft spijt van Holleeder-mail

Geplaatst op ma 31 dec 2012 om 14:16

Foto: Nick van OrmondtJohn van den Heuvel heeft goed spijt van de e-mail die hij dit jaar stuurde aan Willem Holleeder om hem te strikken voor een interview. Dat vertelt het RTL 4-gezicht in TROS Kompas. De e-mail bracht Van den Heuvel dit najaar in ernstige verlegenheid. “Ik leer nog dagelijks. Dat ik geen mails naar Willem Holleeder moet sturen over een interview, bijvoorbeeld. Het bleek lastig uit te leggen dat je als journalist soms bepaalde afspraken maakt om een interview te krijgen.

Van den Heuvel bood Holleeder een vakantievilla aan voor zijn vrienden en familie, en ook mocht hij het interview na afloop naar eigen believen aanpassen. “Als het gaat om gevoelige zaken is er niks mis mee om achteraf te onderhandelen over bepaalde uitspraken in een interview, mits het de strekking van een verhaal niet beïnvloedt.

De journalist kreeg de e-mail om zijn oren van Twan Huys, die veel kritiek kreeg van Van den Heuvel omdat hij Holleeder in College Tour interviewde. “Helaas kwam het niet goed uit de verf en leek het of ik uit jaloezie kritiek leverde op Twan Huys’ interview met Holleeder in College Tour“, jammert Van den Heuvel.

Maar goed, ik geef ook wel eens iemand een draai om z’n oren in Telegraaf-columns. Dan moet je niet zeuren als je zelf een tik krijgt.”








10 Reacties op “John van den Heuvel heeft spijt van Holleeder-mail”


 1. Ed

  John wil zich nog even zuiveren voor het einde van het jaar.
  Mislukt wat mij betreft.

 2. Erik

  Jammert? Dat is een interpretatie van Mediacourant. Staat niet op die manier in het interview zelf…

 3. Ton

  JvdH is helemaal geen journalist, maar een oud-politieagent die het toevallig tot onderzoeker-presentator heeft geschopt. In niets te vergelijken met die andere…..eh, hoe heet ie ook alweer…..

 4. Flappy

  @Ton: helemaal mee eens! Hoor en wederhoor kent deze man niet en het is enkel preken voor eigen (politie-)parochie wat hij doet. Misselijkmakend.

 5. Mr. Neelix

  Te laat, de geloofwaardigheid is naar de knoppen. En die was al niet hoog.

 6. anja

  ik vindt hem zo een poepie broek joo in het proggama van ontvoert hij blijft mestaal in de auto zitten en laat ze medemannetjes het werk doen

 7. Ans

  Hele domme fout John.Holleeder is te intelligent voor jou,hou jij je maar met de kleine criminaliteit bezig.

 8. Paul

  straks krijg jj een Fax van Willem .Kun je binnenkort voor afspraak in het bos komen ,doen we net of ik een ontvoerd kind ben..hahaha ,groetjes de tralies .

 9. http://stevenbrownsblog.wordpress.com/

  ‘Politiescribent John van den Heuvel’ heeft spijt van email aan Holleeder, maar niet van al zijn andere vuige dodelijke leugens.
  Posted on January 1, 2013 by Steve Brown

  John van de Heuvel één van de Hoeren van de Telegraaf.

  ( van onze Corrupte News of The World redactie)

  Amsterdam-Noir-Fred “Big Head”Teeven zijn ‘Misdaadverslaggever’ John van den Heuvel komt terug op het contact dat hij eerder dit jaar zocht met Volks-crimineel Willem Holleeder ( meer dan 20 jaar in de bak). Politie-scribent Van den Heuvel werd met een verzonden email in ernstige verlegenheid gebracht. (is dat werkelijk mogelijk?)

  lezen: http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/01/01/politiescribent-john-van-den-heuvel-heeft-spijt-van-email-aan-holleeder-maar-niet-van-al-zijn-andere-vuige-dodelijke-leugens/

 10. bep

  Kijk maar uit, straks word je er nog op afgerekend. Flapdrol.

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.