Gordon mikpunt van spot VI: ‘Lintje voor homoseks!’

Gordon is het mikpunt van spot in Voetbal Inside sinds zijn homo-erotische privé-appjes op straat zijn komen te liggen. Hij werd maandag al op de hak genomen en gisteren was het weer raak. Dat was te zien in de uitzending op RTL 7. Dat de mannen van Voetbal Inside over homo’s praten zoals er in sommige voetbalkantines over wordt gepraat, leidt al een tijdje tot wat ergernis bij critici. Zij dichten VI een voorbeeldfunctie toe. De mannen blijven echter gieren om homo’s en homoseks.

De mannen van VI spraken vrijdag over de lintjesregen en de kans dat Gordon een lintje zou kunnen krijgen. Johan Derksen: “Ja, om z’n lul zeker.

René van der Gijp: “Hij heeft zijn mijlpaal bereikt. Hij is voor de vijfhonderdste keer in z’n reet geneukt, ha ha! Hij kwam thuis en toen ging de vlag uit, ha ha!

Wilfred Genee: “Dit vindt Gordon niet leuk, want hij was van de week ook boos op ons. We moeten even netjes omgaan met onze collega’s.

René van der Gijp gierend: “Vanavond is 501.”

Is Rutte homo?

Later werd ook nog gespeculeerd over de seksualiteit van minister-president Mark Rutte. “Ik heb altijd wel te doen met die man. Ik en jij hebben ook wel eens vervelende dagen. Dan denk je: ik ga lekker naar huis en trek mijn vriendin uit elkaar, dan kun je even stoom afblazen. Maar wat moet die man? Die heeft niets. Die gaat naar zichzelf zitten kijken op tv“, zei Van der Gijp.

Johan Derksen: “Hij komt niet uit de kast. Ik weet ook niet of die man homo is, maar er is voor zo’n baasje toch wel een of ander hockeytrutje te vinden?

René van der Gijp: “Denk jij dat ‘ie homo is dan?”

Derksen: “Dat weet ik niet.”

Van der Gijp: “Ik ook niet. Misschien is hij wel niks. Misschien krijgt hij een stijf piemeltje van de dividendbelasting.”

Genee: “Aseksueel, dat kan ook.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen