Gordon mikpunt van spot VI: ‘Lintje voor homoseks!’

Geplaatst op za 28 apr 2018 om 11:00

Gordon is het mikpunt van spot in Voetbal Inside sinds zijn homo-erotische privé-appjes op straat zijn komen te liggen. Hij werd maandag al op de hak genomen en gisteren was het weer raak. Dat was te zien in de uitzending op RTL 7. Dat de mannen van Voetbal Inside over homo’s praten zoals er in sommige voetbalkantines over wordt gepraat, leidt al een tijdje tot wat ergernis bij critici. Zij dichten VI een voorbeeldfunctie toe. De mannen blijven echter gieren om homo’s en homoseks.

De mannen van VI spraken vrijdag over de lintjesregen en de kans dat Gordon een lintje zou kunnen krijgen. Johan Derksen: “Ja, om z’n lul zeker.

René van der Gijp: “Hij heeft zijn mijlpaal bereikt. Hij is voor de vijfhonderdste keer in z’n reet geneukt, ha ha! Hij kwam thuis en toen ging de vlag uit, ha ha!

Wilfred Genee: “Dit vindt Gordon niet leuk, want hij was van de week ook boos op ons. We moeten even netjes omgaan met onze collega’s.

René van der Gijp gierend: “Vanavond is 501.”

Is Rutte homo?

Later werd ook nog gespeculeerd over de seksualiteit van minister-president Mark Rutte. “Ik heb altijd wel te doen met die man. Ik en jij hebben ook wel eens vervelende dagen. Dan denk je: ik ga lekker naar huis en trek mijn vriendin uit elkaar, dan kun je even stoom afblazen. Maar wat moet die man? Die heeft niets. Die gaat naar zichzelf zitten kijken op tv“, zei Van der Gijp.

Johan Derksen: “Hij komt niet uit de kast. Ik weet ook niet of die man homo is, maar er is voor zo’n baasje toch wel een of ander hockeytrutje te vinden?

René van der Gijp: “Denk jij dat ‘ie homo is dan?”

Derksen: “Dat weet ik niet.”

Van der Gijp: “Ik ook niet. Misschien is hij wel niks. Misschien krijgt hij een stijf piemeltje van de dividendbelasting.”

Genee: “Aseksueel, dat kan ook.”

Foto: RTL
77 Reacties op “Gordon mikpunt van spot VI: ‘Lintje voor homoseks!’”


 1. John Ewbank

  Handen af van Heuckeroth, stelletje rukkers!

 2. KingAlert

  Bij iemand die zo afgeeft op homoseksuelen zoals van der Gijp zou je haast gaan denken dat hij dat doet om te zorgen dat niemand gaat denken dat hij misschien zelf homoseksueel is.
  Kom op Rene, ook jij mag uit die kast hoor.

 3. johan d

  Waarom zou Vi een voorbeeldfunctie moeten hebben? Staat dat ergens in het format?
  Kan wel 100 programma’s opnoemen die dat predikaat ook niet hebben

 4. Claire

  Echt erg grappig. Een lintje om zijn l*l hahahahahah

  Ga zo door mannen, ik kom niet meer bij van deze erg leuke grappen. Gordon zal vast weer woedend zijn want dat wordt hij altijd als hij in de maling wordt genomen, de huidschilfders vliegen in het rond door zijn Psoriasis.

  NU ben jij aan de beurt Gordon, wie de baal kaatst …

 5. Remi

  De mannen waren in topvorm vrijdagavond.
  Escha was weer prachtig trouwens ;)

  Dat wordt nog wat, deze zomer …
  … Dan moeten de mannen uren en uren en uren vol kletsen
  met hélemaal niks !
  Ik kijk er erg naar uit.

 6. qr10

  heb weer genoten,

 7. Theo van der Goot

  Iedereen mag Gordon flink door de mangel halen hij is een boegbeeld hoe het niet moet. Hij vaart dit jaar mee met de Gaypride een modderschuit met bagger sponsors zijn RTL, zijn dealer en zijn uitgever. Hij heeft al zijn vrienden uitgenodigd en ze komen allebei. Zijn kledingsponsor is Supertrash en de gemeentereiniging.

 8. Delilah

  Heeft de Bild al een nieuwe vriend gevonden voor Sylvie?

 9. KingAlert

  Ik bedoel ik vind dat soort mensen ook niet helemaal normaal maar ze hebben het er wel veel over bij voetbal ibside. Laat dat soort mensen gewoon hun (vieze) ding doen toch?

 10. Claire

  Gordon moet leren om zijn viezigheid en zijn vele, vele mislukte relaties en andere vieze avontuurtjes privé te houden. Ik word onpasselijk van deze oude man.

 11. ycheweiz

  Dit zijn de sterren van John de Mol, succes garantie, ze laten zich niets zeggen. Genee krijgt eigen show, succes gegarandeerd, mensen dingen laten zeggen die ze niet willen zeggen. Daarnaast zijn ze de stem van het volk. Stem Escha bij de FHM500.

 12. Mousy

  Tjonge wat een niveau weer van de heren. (NOT)

 13. Martin

  Van der Gijp:
  Ik en jij. Het is jij en ik, roeptoeter.

 14. Tim

  Gordon vraagt er ook om.

 15. Erik

  Gordon neemt zo vaak anderen op de hak. Nu is hij een keer het mikpunt.

 16. Sebas

  Volgens mij hebben de heren het woord ‘homoseks’ niet gebruikt. Gek dat dit toch als citaat vernoemd staat in de titel.

 17. Henkie

  Enige programma wat ik kijk en Eurosport. VI is lachen, als het tenminste niet over voetbal gaat.

 18. Gerard

  SCHANDE zoals deze mensen omgaan met homo’s. Dit zijn ook mensen. Heel Nederland moet in opstand komen tegen dit soort tv.

 19. Rob

  Homo’s dragen niets bij aan de samenleving. Gewoon vergassen die hap.

 20. Sven L.

  Om te gieren !

  Ben zelf homo en lig net zo hard dubbel om de grappen en grollen bij VI. Dit landje wordt echt TE correct als we niet oppassen.

  Overigens denk ik dat Gordon hier ook om moet lachen. Wie uitdeelt, moet ook kunnen incasseren.

 21. Meneer Kaktus

  Ik duw ‘m al 7 jaar 3x per week vrijwillig in de krater van Virgien. Lijkt me ook een lintje waard.

 22. erik

  Weer heeft Gijp het goed begrepen. Homoseks, bah!

 23. Otto Groeneveld

  Niet zo schijnheilig doen allemaal. Gordon is een gestoord stuk vreten die alleen maar schade aanricht. Als er iemand is die nooif meer op tv zou mogen versxhijnen dan is het die achterbakse marktkoopman wel, walgelijke vent en terecht dat hij voor lul wordt gezet.

 24. T

  Dat is toch gewoon grappig, nu gaan alle BNers weer janken over discriminatie en alles. Humor kan ook gewoon humor zijn zonder dat daar wat achter zit.

 25. Claire

  erik
  Sat 28 Apr 2018 om 12:10

  Jij bent net als die treurwilg Mark Rutte een leugenaar, aseksueel en vies :-) Jij hebt vast nog nooit seks (gehad) in je armetierige LOL

  Misschien wil Gordon een keertje met je, die is niet zo kieskeurig namelijk.

 26. Jérôme

  @Rob Karma is a bitch.

 27. Trui

  Ach Rob, Stoere dingen tikken veilig anoniem . Nu maar hopen dat geen van je kinderen homoseksueel zullen zijn. Of eigenlijk wel dan kun je ze persoonlijk vergassen.

 28. Allard

  Zoals ik al eerder zei: je hebt 2 hetero’s nodig om 1 homo te krijgen. Als je die niet wilt, simpel: houd je l*l je in broek en je vrouwtje de beentjes bij elkaar en je hebt nergens last van. Goedemiddag.

 29. D.

  Top show!

 30. D.

  Thumps up Allard!

 31. J. Bloemheuvel

  Gordina heeft op alles en iedereen commentaar maar owee wanneer men op deze, naar mijn mening, enige land kwal afgeet dan is de wereld te klein. I.p.v. dankbaar te zijn dat zijn critici hem nog een beetje in de publiciteit houden, want zelf kan ze het niet, gaat het lopen blerren dat het zo erg is. NORMAAL ZOU IK ZEGGEN: KOM OP WEES EEN VENT MAAR DAT IS ROEPEN IN DE WOESTIJN.

 32. SOLANGE

  Gordon zoekt aandacht

 33. gijs

  Gijp is toch al uit de kast ?

 34. Ro

  Dacht dat Nederland een tolerant land was, maar dat is alleen maar schijn!
  Het is een schande dat deze mensen zo’n groot podium krijgen om hun discriminerende gal te spuien. En maar de boel opruien en ook nog voor betaald voor krijgen, bah!

 35. Steven

  Je hebt geen humor Ro. Neem nog een wijntje. Wat een slappe hap

 36. Ro

  @Steven, jaja, tegenwoordig is alles zogenaamd ´humor.´ Zo ken ik ook nog een paar.

 37. Bep

  Ik vind de mannetjes van VI echt hele rare snuiters,vooral die van der Gijp spoort echt niet.Die is gewoon homo dat kan haast niet anders.Anders maak je niet zulke grappen, dat doet een hetero niet.

 38. Johan

  Een oud collega van hen deed ook zo stoer totdat hij moest toegeven dat hij het ook eens met een meneer gedaan had. De tijd zal het leren, en Karma is a bitch.

 39. joop

  @ Bep…Rare mannetjes. Deze heren moeten nodig eens een onderzoek krijgen waarom ze zo bezig zijn met homo’s en homosex in het algemeen. Ik accepteer een ieder voor wie of wat ze zijn, maar deze 3 aso kwallen van het ergste soort denkbaar moeten een keer stoppen met deze hetze naar Gordon of homo’s in het algemeen. Zouden deze drie heren een natte droom hebben om mee te doen met homosex en worden ze steeds vernederd met een resolute Neen dank U. ik heb smaak.

  Dit is geen humor, dit is pure discriminatie en zal dit ook gaan melen bij het Anti Discriminatie Bureau.

 40. joop

  @ Joris…en hoe weet jij dat? Ervaring mee? Er zijn zoveel middelen beschikbaar dat het wel fris kan zijn. Ja die hetero wereld, laat ik jou nu eens vertellen dat het standje zoals door jou benoemd meer door hetero’s gedaan wordt dan door homo’s. Wie is er volgens jou nu “onfris”. Lesbiennes doen het ook, met een dildo weliswaar. Zo hebben we allemaal onze sex fantasiën en de meesten proberen deze fantasiën ook en daar is niks mis mee.

 41. Wim

  En die Gijp zat zgn. te jammeren toen zijn ex vriendin overleden was.
  Je kon zien dat het een grote commedie was.

 42. Mo

  moderatie

 43. Koen

  Titel is misleiding! Is niet zo gezegd door Gijp!

 44. Kees Twist

  @ Rob 11.58 mensen met dit soort teksten zijn vaak latent G*a*y beetje kat in het donkerknijpen en overdag brave papa maar dat terzijde Gordon bashen kan niet vaak genoeg !

 45. Ron

  Was weer een Topshow gisteren.

 46. Drs. Slagschip

  Alle pogingen tot homotolerantie worden door dhr. Heuckeroth eigenhandig de nek omgedraaid. Die man is werkelijk nergens goed voor en is nog te imbeciel om een fatsoenlijk bakkie koffie te zetten.

 47. joop

  Zullen we deze aso van Der Gijp, maar Rene van der PIJP gaan noemen want misschien krijgt hij dan wel een harde plasser waar hij niets mee kan doen. Loser.

 48. Japie

  van der Gijp de aandacht trekker die schreeuwt en giert en een ander voortdurend in de rede valt als hij aandacht wil hebben en als hij echt wat te vertellen heeft dan praat hij zo zacht, dat hij nauwelijks te verstaan is.
  De tafel voor hem is uitgesleten van het geveeg van hem.
  Als je daar op gaat letten is hij behoorlijk irritant.

 49. Marc E. Putto

  Tophumor, lekker live ook altijd. Alle programma’s zouden live moeten zonder die belachelijke, politiek correcte knipper – en plakkerij.

 50. Tss

  Wat wil die van der Gijp.
  Wilde niet eens samenwonen met de moeder van zijn kind! Moge zij rusten in vrede.
  Altijd anderen over de zeik halen. Bah!
  Bagger vent.

 51. Jordao

  Toen Gijp een paar jaar geleden in een flinke dip zat, hij was geestelijk even ingestort, hoor je niemand bij VI daarover om grapjes te maken. Nee natuurlijk niet dat zijn eigen mensen, maar als het over anderen gaat worden over andermans ruggen grappen of mensen belachelijk gemaakt om kijkcijfers te scoren. Meten met 2 maten noemt men dat.

 52. Rob

  Kostelijke reacties hier.met de hand op mjjn hart durf ik te zeggen
  Dat de voetbalsport de meest tolerante sport is betreffende discriminatie en racisme.een voorbeeld voor alle moraalridders met een mening hier zonder het programma te kijken.zelf mijn hele leven actief in het amateurvoetbal en met homo’s gevoetbald hoewel dat er niet veel zijn gezien andere interesses en geen wanklanken gehoord.gewoon humor dat programma en ze zetten alleen mensen voor lul die zichzelf voor lul zetten

 53. joop

  @ Rob rob rob toch, of zal ik robbie zeggen. Wat schrijf je toch weer vreselijk nare dingen, zoals homo’s vergassen. Ik zal jouw reactie doorsturen en deze site vragen jouw gegevens op te vragen. Je IP nummer is bekend, dat je dat maar even weet, want wat jij raaskalt is ook pure discriminatie van een hele bevolkingsgroep die meer heeft bijgedragen aan de Nederlandse samenleving dan jij ooit zou kunnen doen.

 54. Marcel

  Homo haat en daar moet de nieuwe ceo van rtl die zelf homo is niets van hebben. Dat is denk ik ook de reden dat ze weg zijn bij rtl. Mooi dat rtl nu eindelijk LTGB vriendelijk wordt. Chapeau en hug voor nieuwe ceo. Niet voor de kijkcijfers en de poen, maar voor het fatsoen

 55. achtmet

  Helemaal top dit programma ! Die valse nicht .eukebrooth vraag er zelf om ,wat een eikel .

 56. Joke

  Kap toch met dat gezeik, hetero’s die vanuit hun perspectief over homo’s lachen, boeiend. Als homo’s vanuit hun wereld over hetero’s lachen mag het ook. Niks heterofobisch aan, t’is gewoon een beetje plagen.

 57. Tijmen

  N

 58. Qwerty

  vd Gijp zucht..

 59. Ferry

  vd Gijp for President!

 60. `Flits Bom

  Erg geforceerd allemaal.

 61. jaja

  De meeste homo’s zouden gelukkiger zijn als ze gewoon hetero waren, maar dat mag je niet zeggen van de pro-homolobby, want kunnen ze zich niet meer moreel verheven voelen.

 62. Max

  Ik heb me bescheurd. Heeft niets met homo discriminatie te maken, die handjeklapbegonia’s die daar over zeuren moeten een weerbaarheidstraining gaan volgen of advies vragen bij Sylvana Simons. Die Gordon is gewoon een viespeuk, dat kan obejectief vastgesteld worden. Hij vraagt er luid en duidelijk om om belachelijk gemaakt te worden, iets dat hij zelf graag doet voor de kijkcijfers met mensen die kwestbaar zijn. Ik vind Gordon een complete mislukking,

 63. David

  @ jaja

  Denk niet dat je gelijk hebt, integendeel , homo’s hebben het reuze naar hun zin, en benijden juist de meeste veelal ongelukkige hetero’s niet. Veel hetero’s zijn niet te benijden of je moet natuurlijk van een nit creatief en voorspelbaar saai leventje houden.

  Gordon is zeker niet representatief voor de homo gemeenschap net als die met bruine schoensmeer ingevette Gerard Joling dat niet is. Beide zijn juist een voorbeeld van hoe het niet is. Die grappen en grollen van die twee oude nichten stammen uit de eerste helft van de 19e eeuw toen homo’s elkaar nog meid en vrouw noemden. Die tijd ligt ver achter ons en dat soort grappen worden nagenoeg niet meer gemaakt of je moet Geer en Goor heten.

 64. Floris&Roderick

  Ohohoh wat vreselijk allemaal. Wij homo’s zijn helemaal niet materialistisch hoor. En het klopt helemaal niet dat onze liberale knullen van D66 en VVD ons hebben laten vallen.
  En iemand die grapjes maakt over homo’s moet een zware boete krijgen.

 65. Amanda

  Toch vind ik het erg goed dat de nieuwe CEO van RTL de mannen van VI de deur gewezen heeft. Hulde!

 66. Floris&Roderick

  En als Goor samen met die lekkere boy Gerard oude mensen en mongooltjes belachelijk wil maken moet dat toch kunnen, we leven in een vrij land hoor. Wij moeten als homo’s ook altijd lachen om zwervers, net als onze vriend Mark.

 67. aammehoela

  Heel erg kunnen lachen om VI met deze opmerkingen. Moet ook kunnen omdat Gordon een voorbeeld is van hoe het niet moet. Trots zijn dat je het met honderden mannen gedaan hebt roept bij mensen, zowel hetero als homo, irritatie op. Want het gedrag van Gordon en co is niet normaal. Is ziekelijk en alleen maar gericht op het “bevredigen van eigen lusten”. Geen moer geven om trouw zijn. En dan zou zo’n Gordon een programma moeten krijgen om relaties in stand te houden. Het idee al. Moest trouwens ook lachen om die hardlopers. De Koreanen die rennend de auto van hun dictator moesten beschermen.
  Humor bij vlagen ten top. WEG MET GORDON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 68. @ammmehoela

  @aammehoela

  wat normaal is en wat niet normaal bepalen mensen zelf als dat binnen de grenzen van de wet is………..

  als iemand orgies wil houden is dat voor grote groepen mensen hetero bi homo of pan doodnormaal.

  lusten bevredigen is de natuur…….

 69. @ammmehoela

  vergeten met hoeveel mensen Jeroen Pauw het heeft gedaan?

 70. rob

  Gordon, wat je zaait zal je oogsten!

 71. geen stem

  Gordon neemt graag anderen in de zeik en vernederd ze nu wordt hij in de zeik genomen proficiat.

 72. critikast

  Goed werk. jongens van VInside !! Het kan wat mij betreft niet grof genoeg zijn als het er om gaat Gordon te beledigen !

 73. zorro

  Ze moeten er een vast item van maken :Gordon afzeiken.

 74. anoniem

  Bah, puber-tv door grijsaards… :-S

 75. Lorelei Johanson

  Gordon is niet te pruimen, maar de oude voetbalgriezels met hun domme, kinderachtige, homophobe “humor” vind ik walgelijk. En om eerlijk te zijn, zou ik niet eens op die kerels z.e.i.k.e.n. als ze in brand zouden staan.

 76. Lorelei Johanson

  Als mijn honden er zoals René van der Gijp en Wilfred Genee zouden uitzien, dan zou ik hun k.o.n.t.e.n. kaal scheren en ze achteruit laten lopen. En ze moeten hun mond maar houden, want er doen zware geruchten de ronde over deze enge “heren” en m.i.n.d.e.r.j.a.r.i.g.e. meisjes. En, zoals men dat zo op z’n goed Engels zegt: “There’s no smoke without fire”.

 77. Johan

  Zo zo Lorelei…ga je nou echt Gijp en Genee verdacht maken vanwege geruchten over minderjarige meisjes? Dan ben je nog lager dan laag en van een niveau waarbij Gijp en Genee vergeleken de meest integere, intellectuele en aardigste mensen van de tv zijn. Dat je dit getypte braaksel überhaupt uit je toetsenbord wist te krijgen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.