RTL-stertechjournalist tevreden over debuut in Pauw

Deskundigen op een bepaald vakgebied die met hun kop boven het maaiveld uitsteken worden vroeg of laat gevraagd door de redactie van een nationale talkshow. Het eerste optreden is voor zo’n deskundige vaak spannend: het kan niet over, dus je moet in één keer goed uit de verf komen. Als je er niet goed in bent, zoals Freek van Noortwijk afgelopen najaar in RTL Boulevard, dan word je niet snel nog eens gevraagd. Iemand als Angela de Jong laat zien dat je juist heel snel furore kunt maken.

Gisteren dook er een nieuw talkshowgezicht op in Pauw: RTL-techjournalist Daniël Verlaan maakte zijn debuut. Hij trok in januari voor het eerst veel aandacht door Nieuwsuurs nepdeskundige Rian van Rijbroek te ontmaskeren, maar onthulde ook het digitale lek van paparazzo Edwin Smulders.

Vorige week onthulde Verlaan het nieuws dat er beelden van naakte Oranje-handbalsters op het pornosite staan. Die zijn gemaakt terwijl ze zich nietsvermoedend aan het omkleden waren in een sauna. Daarna volgden er nog veel meer berichten van heimelijk gemaakte opnames in sauna’s en massagesalons.

Verlaan mocht er gisteren over vertellen in de talkshow van Jeroen Pauw. “Eerlijk is eerlijk: vind het een beetje spannend, maar vanavond vertel ik bij Pauw over gluurders, hackers en onveilige camera’s en webcams. Gaaf om te zien dat techjournalistiek meer mainstream wordt

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen