Vriend Katja komt niet uit de verf als Boulevard-ster

Freek van Noortwijk, de veertien jaar jongere vriend van Katja Schuurman, kwam zondagavond niet echt uit de verf als nieuwe deskundige in RTL Boulevard. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Heel af en toe introduceert Boulevard een nieuwe deskundige: soms met succes en soms met wat minder succes. Zo bleek advocate Clarice Stenger het afgelopen woensdag prima te doen in beeld. Van Noortwijk haalde als food-expert echter behoorlijk het tempo uit het programma. 

Van Noortwijk kwam behoorlijk somber en naar binnen gekeerd over. Hij wist zijn verhaal – iets over smoothies met vlees erin – met weinig enthousiasme te vertellen. Toch was Bridget Maasland na afloop tevreden. “Ik vind dat je het hartstikke goed hebt gedaan, Freek, dankjewel.

Op andere gebieden schijnt Van Noortwijk een stuk enthousiaster te zijn. “We hebben fantastische seks, dus wat wil je nog meer?“, onthulde zijn beroemde vriendin onlangs in Veronica Magazine.

Schuurman en Van Noortwijk waren vrijdag nog een onderwerp in RTL Boulevard. Hun relatie kwam aan bod, net als de relatie van Schuurman met haar ex Thijs Römer.

Het was de tweede keer dat RTL Boulevard in het weekend uitzond De weekend-Boulevard scoorde in zijn tweede uitzendweek 490.000 kijkers (14 procent) op zaterdag en 299.000 kijkers (7 procent) op zondag.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen