Miljuschka ziet Marieke Elsinga als haar voorbeeld

RTL Boulevard-ster Miljuschka Witzenhausen ziet RTL Boulevard-collega Marieke Elsinga als haar voorbeeld. Die zorgwekkende uitspraak doet de presentatrice vandaag in het AD. Gevraagd naar haar ‘voorbeelden in presentatieland’, noemt Witzenhausen slechts één naam. “Marieke Elsinga vind ik fantastisch. Zij zit in de categorie presentatoren die volledig zichzelf zijn. Je hebt technisch heel sterke presentatoren, maar dat is niets voor mij“, zegt de presentatrice.

Witzenhausen wil geen presentator worden die alleen let op techniek. “Dan ben je toch vooral een kapstok waar je iets aan kunt ophangen en dan had ik net zo goed model kunnen worden. Ik wil écht leven.”

Elsinga is momenteel deskundige bij Boulevard. Witzenhausen staat al iets hoger op de Boulevard-ladder: zij is één van de drie presentatrices van de weekend-Boulevard. Waarom heeft ze die klus geaccepteerd? “Vanwege het weer live televisie mogen maken. Dat miste ik toch van TMF.”

En omdat in de weekenduitzendingen de focus wat vaker ligt op eten en lifestyle. Misschien doe ik dit ook, omdat ik hoop dat mensen niet direct aan een cheesecake moeten denken zodra ze me zien.”

Vanaf zondag is Witzenhausen vlak voor de weekend-Boulevard te zien met een nieuwe talentenjacht voor chocolatiers. Het programma is een aftreksel van Heel Holland Bakt. “De vergelijking wordt natuurlijk gemaakt en dat boeit me totaal niet. Ik hoop dat we straks een vergelijking in kijkcijfers kunnen maken haha.

Het AD-interview met Miljuschka Witzenhausen kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen