Miljuschka ziet Marieke Elsinga als haar voorbeeld

Geplaatst op za 04 nov 2017 om 9:48

RTL Boulevard-ster Miljuschka Witzenhausen ziet RTL Boulevard-collega Marieke Elsinga als haar voorbeeld. Die zorgwekkende uitspraak doet de presentatrice vandaag in het AD. Gevraagd naar haar ‘voorbeelden in presentatieland’, noemt Witzenhausen slechts één naam. “Marieke Elsinga vind ik fantastisch. Zij zit in de categorie presentatoren die volledig zichzelf zijn. Je hebt technisch heel sterke presentatoren, maar dat is niets voor mij“, zegt de presentatrice.

Witzenhausen wil geen presentator worden die alleen let op techniek. “Dan ben je toch vooral een kapstok waar je iets aan kunt ophangen en dan had ik net zo goed model kunnen worden. Ik wil écht leven.”

Elsinga is momenteel deskundige bij Boulevard. Witzenhausen staat al iets hoger op de Boulevard-ladder: zij is één van de drie presentatrices van de weekend-Boulevard. Waarom heeft ze die klus geaccepteerd? “Vanwege het weer live televisie mogen maken. Dat miste ik toch van TMF.”

En omdat in de weekenduitzendingen de focus wat vaker ligt op eten en lifestyle. Misschien doe ik dit ook, omdat ik hoop dat mensen niet direct aan een cheesecake moeten denken zodra ze me zien.”

Vanaf zondag is Witzenhausen vlak voor de weekend-Boulevard te zien met een nieuwe talentenjacht voor chocolatiers. Het programma is een aftreksel van Heel Holland Bakt. “De vergelijking wordt natuurlijk gemaakt en dat boeit me totaal niet. Ik hoop dat we straks een vergelijking in kijkcijfers kunnen maken haha.

Het AD-interview met Miljuschka Witzenhausen kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
13 Reacties op “Miljuschka ziet Marieke Elsinga als haar voorbeeld”


 1. robb

  Linda de Mol is een RTL ster mee eens maar is zij nu ook al een STER.

 2. l0la

  wat een verbeelding heeft dat tv volk,
  noemen zich STER,
  moge ze een nietszeggend verhaaltje vertellen aan de desk,
  voor t domme klootjesvolk,
  t gaat helemaal nergens over

 3. Droevig

  Deze omhoog gevallen bruinwerkster zijn beide onbelangrijke vrouwtjes die we toch geen sterren noemen. De domme kijker is niet in staat bij beide de balon door te prikken.

 4. Ilse

  @Droevig

  Jouw Nederlands is droevig.

 5. tv kijker

  ilse en jij bent een sletje

 6. ano@niem.nl

  Elsinga als voorbeeld? Als ik iemand net iets te overdreven vindt is het wel Marieke Elsinga. Iets te gemaakt, iets te veel achter de elleboogjes

 7. Insider tv

  Na Anna Nooshin afgelopen jaar moet blijkbaar komend jaar Marieke Elsinga gepushed worden door RTL. Maar meer dan Boulebard zit er niet in. Als je goed kijkt naar haar kunde, maniertjes en uitstraling weet je: ze probeert het te hard, het is het net niet.

 8. Jos Ti

  @ Insider tv

  Net als jij hier, prutser.

 9. tv kijker

  insider tv. u heeft gelijk.

 10. Annoniemus

  Als dat mens met dat paardensmoelwerk je voorbeeld is ben je diep gezakt .

 11. Marsha

  @Annoniemus

  Jij toont aan hoe gefrustreerd iemand kan zijn.

 12. lvs2015

  Ach… laten we wel wezen: Wie is Miljuschka Witzenhausen nu eigenlijk behalve een knap koppie en bijdehandte opmerkingen die ze ooit bij TMF en daarvoor AT5 als beginnen ‘poppetje’ kon gebruiken en natuurlijk haar dweperij als nichtje van ” de neus” Holleeder. Niemand dus. En dan Marieke Elsinga als voorbeeld opsommen. Logisch. Met zo een beperkte geestelijke ontwikkeling is je algehele visie op het leven/maatschappij ook erg bekrompen.

 13. Santegoeds

  Dat meisje mocht willen dat ze dat talent had.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.