Marco Louwerens stuurde ‘schandelijke’ VI-mail

De ‘schandelijke‘ e-mail die de mannen van Voetbal Inside vorige week ontvingen van ‘een RTL-directeur’ kwamen uit de directie van RTL 7. Dat heeft RTL vanavond gemeld aan RTL Boulevard. Het is daarmee direct duidelijk om welke RTL-directeur het gaat: RTL 7-baas Marco Louwerens. Het AD meldde vanmiddag al op basis van bronnen dat Louwerens de man achter de mail is, maar critici waren sceptisch. Louwerens stond immers bekend om zijn goede band met de VI-mannen.

RTL Boulevard liet de uitspraken horen die Wilfred Genee vanochtend deed op Radio Veronica. Daarin onthulde hij de afzender van de ‘schandelijke’ VI-mail: een RTL-directeur. Vervolgens werd er volop gespeculeerd om welke RTL-directeur het dan gaat.

Dat is nu duidelijk. Ikink liet weten dat hij RTL om een reactie had gevraagd en zei: “De mail vanuit de programmadirectie van RTL 7 is gisteren en vandaag met diverse betrokkenen besproken en deze gesprekken zijn goed verlopen.

Wilfred Genee liet zich vanmiddag op BNR Nieuwsradio nog kort uit over de rel. Hij heeft inmiddels felicitaties gekregen voor zijn nominatie voor de Zilveren Televizier-Ster. “De bloemen zijn binnen inmiddels. We hebben nog een paar gesprekken gehad vanmiddag en dat waren best prima gesprekken“, zei hij.

Eerder leek het erop dat Erland Galjaard, de programmadirecteur van heel RTL, achter de mail zat, maar dat is dus niet zo.

Waar Louwerens zo boos over was, is nog volstrekt onduidelijk. Hij noemde de VI-mannen in de mail ‘grote klootzakken‘ en had het vooral gemunt op Wilfred Genee.

Lees meer over de mailende-RTL-baas-rel:
Johan Derksen kreeg ‘schandelijke mail’ vanuit RTL (maandag)
Niet Molendijk, maar RTL-baas stuurde woeste VI-mail (vandaag)
Mailende RTL-baas vindt VI-mannen ‘grote klootzakken’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen