Mailende RTL-baas vindt VI-mannen ‘grote klootzakken’

De RTL-baas die de mannen van Voetbal Inside een ‘schandelijke’ e-mail heeft gestuurd, heeft hen onder meer ‘grote klootzakken’ genoemd. Hij richtte zijn pijlen vooral op Wilfred Genee. Dat meldt het AD vandaag. Het AD haalt uitspraken aan die Johan Derksen eerder deze week deed, toen nog niet bekend was dat de mail is gestuurd door een RTL-directeur. “Die mail rook naar whiskey en ging echt véél te ver. ‘Grote klootzakken’ en dat soort teksten“, zei de voetbalanalist erover.

Derksen vertelde aan het AD de mail ‘niet te willen delen, omdat die persoon dan nooit meer over straat kan’. “Vooral Wilfred kreeg een veeg uit de pan. Hij kreeg van alles de schuld. Dat is niet eerlijk, omdat ík die woorden heb uitgesproken.”

Hij doelt op zijn pittige woorden over RTL, RTL-ster Humberto Tan, RTL-baas Erland Galjaard en zijn goede vriend Ronald Molendijk.

Stuk voor stuk zijn ze neergesabeld door Derksen. En dus niet door Genee. “ Ik heb sowieso medelijden met Wilfred, want áls dit stopt…hij moet nog 10 jaar. En omdat hij zich nog wel eens kritisch uitlaat, zullen de aanbiedingen niet binnenstromen“, aldus Derksen.

Bronnen vertellen aan het AD dat het om RTL 7-baas Marco Louwerens zou gaan, al is dat moeilijk voor te stellen. Hij heeft een gemoedelijke band met de heren: vorig jaar liet hij Genee zelfs live in de uitzending een nieuw contract tekenen. Bovendien vertelde hij onlangs geen marionet van Erland Galjaard te zijn.

Marco Louwerens was niet bereikbaar voor commentaar, meldt het AD.

Lees meer over de mailende-RTL-baas-rel:
Johan Derksen kreeg ‘schandelijke mail’ vanuit RTL (maandag)
Niet Molendijk, maar RTL-baas stuurde woeste VI-mail (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen