Ondanks kritiek: Luuk in BLVD, TBMQ én RTLLN

Zusterprogramma’s RTL Boulevard en RTL Late Night, beide producties van Blue Circle, trekken zich niets aan van de felle kritiek op de eentonige gastenlijst. Luuk Ikink is ook vanavond weer te zien in beide shows. Dat heeft de redactie laten weten. Niet alleen critici buiten RTL, maar ook binnen RTL vinden dat er meer verscheidenheid moet komen in de gastenlijsten van de RTL-daily’s. Zo sprak Bridget Maasland haar ergernis uit over gezichten die op één avond in beide shows zitten.

Maasland sloot zich deze week deels aan bij de kritiek op RTL: “Het ging mij er meer om dat als ik Boulevard heb gekeken, dat ik dan in Late Night weer dezelfde gezichten zie met hetzelfde verhaal. Dan denk ik: daarin zou je veel meer kunnen rouleren. Dat is de enige kritiek waar ik wel in mee kan.

De RTL-shows trekken zich er echter niets van aan. Boulevard-presentator Luuk Ikink, voormalig sidekick van RTL Late Night, heeft sinds mei weer een vaste, maandelijkse rubriek in RTL Late Night waarin hij grappige YouTube-filmpjes bespreekt.

Die rubriek houdt Ikink gewoon: vanavond is hij er weer mee te zien in de tv-show van Humberto Tan, slechts drie uur na de aftiteling van zijn andere programma RTL Boulevard.

Overigens heeft RTL Late Night voor vanavond wel een topgast weten te strikken: Marco Borsato komt in de show vertellen over zijn allernieuwste muziek.

Update 20.00 uur – De titel is veranderd van ‘Ondanks kritiek: Luuk zowel in BLVD als RTLLN’ in ‘Ondanks kritiek: Luuk in BLVD, TBMQ én RTLLN’. Luuk Ikink heeft namelijk weten dat hij vanavond ook nog eens te gast is in The Big Music Quiz.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen