Ruud de Wild volledig naakt in nieuwe NPO-reclame

Ruud de Wild schittert volledig naakt, zelfs zonder onderbroek, in de nieuwe lentereclame van NPO Radio 2. Dat is te zien op de website van de zender. Nu het lenteweer eraan komt, heeft NPO Radio 2 een nieuw spotje opgenomen. Eerst ziet de kijker hoe de volledig aangeklede dj op zijn motor een tunnel in rijdt en even later komt hij daar volledig naakt uit. Althans, hij houdt wel zijn schoenen aan. “Het is heerlijk weer. Hoe kan je beter genieten van de lentezon dan op de motor?“, laat het radiostation weten.

NPO Radio 2 laat weten dat het om een ludieke actie gaat. “De weersverwachtingen zijn bijzonder goed voor de komende dagen, dus zoek de zon op… Net als onze Ruud!

Overigens haalt De Wild nog wel een gevaarlijke stunt uit in de reclame, want terwijl hij naakt op de motor rijdt, laat hij heel even met beide handen het stuur los. Dat komt nog eens bovenop het feit dat hij zonder beschermende kleding een motor bestuurt.

Veilig Verkeer Nederland heeft nog niet gereageerd op de kwestie.

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen