Ook Quinty Trustfull drie maanden met zomerstop

Het hele land, tot minister Plasterk aan toe, stond op zijn kop toen Jeroen Pauw en Matthijs van Nieuwkerk hun drie maanden lange zomerstop aankondigden. Nu maakt nóg een kopstuk uit tv-land bekend voor drie maanden te pauzeren: Quinty Trustfull. Terwijl een groot deel van Nederland nog aan het forenzen is, ligt de Koffietijd-ster lekker op het strand. “Zomerstop en drie maanden vakantie, dus heerlijk mezelf verliezen in boeken“, laat ze weten op Instagram.

Koffietijd blijkt al een week op zomervakantie te zijn. Aan het eind van de zomer keert het ochtendprogramma van RTL 4 gewoon weer terug op de buis. Momenteel zijn afleveringen van de Britse versie van Bed en Breakfast te zien tussen 10.00 en 11.00 uur.

Trustfull heeft haar lange vakantie wel verdiend. Het was een enerverend seizoen voor de presentatrice. Ze heeft Johan Derksen ter verantwoording geroepen, stopte middenin het seizoen met drinken uit de douchekop, bemiddelde in de ruzie tussen Wilfred Genee en Beau van Erven Dorens én maakte een themaweek over de vagina.

RTL 4’s vooravondprogramma RTL Boulevard en late night-programma RTL Late Night gaan wel gewoon door in de zomer.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen