Koffietijd-‘wijven’ confronteren Johan Derksen

Loretta Schrijver en Quinty Trustfull hebben het Johan Derksen niet makkelijk gemaakt in Koffietijd. Ze riepen de voetbalkenner bloedserieus ter verantwoording over uitspraken die hij over hen heeft gedaan in zijn voetbalshow op RTL 7. Dat was maandagochtend te zien in de RTL 4-ochtendshow. Derksen was al eens te gast in Koffietijd en riep een paar dagen later op RTL 7: “Die wijven zijn helemaal gek van me. Ik moet die Loretta van m’n lijf slaan als ik er ben.”

Dat fragment keken de Koffietijd-dames maandag terug met Derksen. “Popiejopie doen, hè, over jouw rug. Dat gaat er wel in bij onze doelgroep“, reageerde de voetbalanalist.

Het interview begon ijzig, maar al snel ging het gesprek weer over koetjes en kalfjes. Zo kwam onder meer het jaren 60-kapsel van de voetbalanalist aan bod.

’s Avonds werd Derksen opnieuw ter verantwoording geroepen, maar dan door zijn collega’s van Voetbal Inside. Zij vroegen zich af waarom hij in vredesnaam bij Koffietijd zat.

Derksen verdedigde zijn optredens. “Dat is een vrouwenprogramma met vrouwenproblemen. Dan pas je je aan. Die vrouwen zijn niet geïnteresseerd in voetbalanalyses.”

Dit keer was hij liever voor de presentatrice van Koffietijd. “Loretta is echt een schatje.”

Koffietijd trok gisteren bijna een kwart miljoen kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen