Quinty Trustfull stopt met drinken uit douchekop

Quinty Trustfull, één van de grootste sterren van de Nederlandse ochtendtelevisie, stopt met het drinken van water uit de douchekop. Dat heeft ze bekendgemaakt op 100% NL. Trustfull dronk tot voor kort elke dag een halve liter water tijdens het douchen, maar vreest dat het niet zo gezond is als ze dacht. “Ik heb van de week gelezen dat dat helemaal niet zo goed is, omdat er dan allemaal dingetjes van de leidingen mee kunnen komen, zoals zink en noem maar op.

De presentatrice, die zich op televisie veelvuldig bezighoudt met gezondheid en lifestyle, is geschrokken. “Ik moet dat nog nader onderzoeken. Sinds ik het gelezen heb, doe ik het niet meer. Dat is heel gek, want ik ben gewend om gewoon meteen te drinken als ik douche.”

De tv-vriendin van Loretta Schrijver heeft al een oplossing gevonden. “Ik drink nu eerst een paar glazen water en dan ga ik douchen. Ik heb een glas in de badkamer gezet. Dat is best gek.

Tot slot onthult Trustfull nog dat ze haar hoofdhaar slechts één keer per week wast. “Mijn haar stinkt niet. Het enige is dat het soms vet wordt. Het is ook helemaal niet goed om je haar zo veel te wassen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen