Quinty Trustfull: ‘Wilfred moet Beau confronteren’

Quinty Trustfull denkt dat Wilfred Genee er goed aan doet om de confrontatie aan te gaan met Beau van Erven Dorens. Dat heeft ze gezegd tijdens een interview met Genee in Koffietijd. Van Erven Dorens heeft Genee keihard aangevallen, omdat hij woest is over hun tv-interview. Trustfull: “Als dat dan zo is, kan ik me voorstellen dat je hem zegt: ‘Hé Beau, ik weet niet hoor, we gingen zwaaiend weg, dit en dat, hoe zit dat?’ Dat je hem daar even mee confronteert.

Genee snapt niets van Van Erven Dorens’ woede om de uitzending van Wat Gaat Er Nu Door Je Heen. “Beau zei na afloop: ‘Ik vond het een hartstikke leuke opname.’ Beau vond de pilot al leuk. Toen zei hij: ‘Ik wil er nog een keer in. Ik vind het zo grappig dit programma.’ Toen deden we het nog een keer, toen ging hij weg en was hij van ‘haha, leuk allemaal’.”

Daarna heeft hij nog een mail gestuurd, aldus Genee. “Daarin stond dat hij het een prima interview vond, maar dat hij graag wat beledigingen van zijn kant eruit geknipt wilde hebben. Dat hebben we gedaan.”

Als je dan een paar weken later hoort dat hij het verschrikkelijk vond en dat hij me op mijn bek had willen slaan, dan is dat wel heel raar, vooral als je bedenkt dat je zwaaiend de deur uit gaat en mailtjes naar elkaar toestuurt.”

Advies Trustfull

Genee heeft op Van Erven Dorens gereageerd in een krantencolumn, maar dat is volgens Trustfull niet de juiste weg. “Dat is schrijven. Als je hem spreekt, heb je het meteen hup. Heb je dan niet de drang om gewoon even aan hem te vragen: ‘Hoezo zeg je dit?’“, aldus de presentatrice.

De sportpresentator heeft Van Erven Dorens niet gebeld, omdat hij niet wakker ligt van het conflict. “Als ik hem tegenkom geven we elkaar een hand, drinken we een borrel en is er wat mij betreft niets aan de hand. Misschien moet ik hem na deze uitzending bellen.

Trustfull: “Dat moet je gewoon doen. Ik ben daar altijd voor als er wat is. Het is altijd lekker dat als je elkaar tegenkomt, dat het weer rustig is. Gewoon even bellen.

Overigens is Trustfull net als Genee een gezondheidsfreak. Om die reden stopte ze vorig jaar met het drinken van water uit de douchekop.

Alle artikelen over de ruzie tussen Genee en Van Erven Dorens kunt u hier lezen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen