Domien Verschuuren straks zeven uur per dag op 3FM

Foto: TROSDomien Verschuuren presenteert van 4 juli tot en met 22 juli de ochtendshow op 3FM. Voor de tweede keer vervangt hij Giel Beelen in de zomervakantie. Dat zegt hij op Radiofreak. Verschuuren blijft naast de ochtendshow (6.00 tot 10.00 uur) ook zijn avondshow (18.00 tot 21.00 uur) presenteren. “Het zal nog een hele opgave worden, nu ik wat verder van de studio woon. Vorig jaar dook ik om 11:00 uur m’n bed weer in, om een paar uur bij te slapen. Nu moet ik daar een ander plekje voor vinden.

Het worden pittige weken voor het dj-talent. “Maar ik vind het belangrijk om ook de avondshow te blijven doen. En daarnaast is het natuurlijk echt een supervet idee dat er mensen met mij opstaan en aan het eind van de dag met me naar huis rijden!

De kopstukken van de radiozenders vieren in de zomer enkele weken vakantie, als een groot deel van Nederland niet aan het forenzen is.

Radio 538, de grootste zender van Nederland, vervangt Edwin Evers mogelijk door Frank Dane. Qmusic heeft de zomerse vervanger van Mattie & Wietze al wel bekendgemaakt: Kai Merckx.

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen