Quinty Trustfull wil Koffietijd vaker in vaginasferen

Foto: Mike van den ToornQuinty Trustfull ziet het best zitten om volgend jaar met een vervolg te komen op de veelbesproken vaginaweek van haar programma Koffietijd. Dat heeft ze vanochtend gezegd op 100% NL. De vaginaweek is Trustfull goed bevallen. “Dat zou zomaar kunnen. We waren nog lang niet uitgepraat. We kunnen dit nog wel even doortrekken. Het is heel goed gegaan. We hebben op een goede manier heel veel informatie kunnen verschaffen en ik heb ook dingen gehoord die ik nog niet eerder wist.

Dat sommige mensen wat lacherig deden over Koffietijd in vaginasferen, vindt Trustfull prima. “Natuurlijk mag je ook lachen als er iets te lachen valt, want het is ook wel een beetje grappig, maar we hebben er ook op een normale, serieuze manier over gesproken met diverse mensen.”

Elke dag zat er iemand anders in Koffietijd om over de vagina te praten. “Daardoor ontstonden interessante gesprekken. Het is zeker geslaagd.”

De mannen van Voetbal Inside namen de vaginaweek van Koffietijd zo op de hak, dat ze geen fragmenten meer mochten uitzenden. Zelf had Trustfull er geen problemen mee. “Wij kijken altijd naar dat tv-programma en ik vind de mannen hartstikke leuk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen