Nance: ‘Natuurlijk hoop ik op een nieuw contract’

RTL is voornemens grote dingen met me te gaan doen en daar hou ik ze aan“, zei Nance toen ze in 2014 onder contract kwam bij RTL 4. Familie Gezocht stopte na één serie, Puur Geluk deed het prima, RTL Woonmagazine was een klusje erbij en Kanjers Van Kinderen flopte. Nu zit ze tegen einde contractdatum aan: deze zomer loopt haar contract af. “Natuurlijk hoop ik op een nieuw contract, maar na het afgelopen jaar, dat extreem druk was, verheug ik me ook om er even tussenuit te gaan“, zegt ze in Privé.

Nance lijkt voor te sorteren op een RTL-exit. Een paar weken geleden zei de presentatrice op Radio 2 dat ze zich opmaakt voor een lange siësta.

In Privé zegt ze: “Ik ga eerst met een club vriendinnen op vakantie en daarna met mijn vriend Pico en onze zoon Robin.

De tv-toekomst van Nance is ondertussen onzeker. “Eerst maar even genieten, en dan zien we wel hoe het straks allemaal verdergaat“, besluit ze in het blad (via Blendle).

RTL-baas Erland Galjaard is onverbiddelijk. Eerder dit jaar liet hij Irene Moors na 26 jaar trouwe dienst gaan, om een dag later met haar tv-echtgenoot Carlo Boszhard te feesten. Ook Nicolette van Dam kon vertrekken.

Nance heeft niet alleen inkomsten uit televisie. Ze treedt met Diva’s of Dance ook op in zalen in Nederland.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen