Nance onzeker over tv-toekomst: ‘Ik ga siësta houden’

Nance Coolen heeft geen idee of ze na de zomer terugkeert als presentatrice van RTL Woonmagazine. “Dat gaan we even zien“, heeft ze gezegd op Radio 2. Het contract van Coolen bij RTL loopt deze zomer af en is nog steeds niet verlengd. De presentatrice zegt nu toe te zijn aan een rustige periode. “Weet je, ik heb een heel heftig jaar achter de rug gehad, ik heb veel gewerkt, maar ook afscheid moeten nemen van mijn schoonmoeder, dus ik heb wel iets van: even tranquillo, even siësta houden.”

Coolen is naar eigen zeggen erg toe aan vakantie. “Daarna kijken we verder. Ik ben druk met de Diva’s of Dance en er zijn nog wat projecten die in mijn hoofd zitten.”

De afgelopen drie zondagen was Coolen te zien als presentatrice van het slecht bekeken prime time-programma Kanjers van Kinderen. Het was haar eerste kennismaking met het serieuze genre. Of ze daarmee verder wil? “Ik zou het wel willen, ja. Ik vind het mooi om op deze manier programma’s te maken.”

Of dat kan bij RTL? Dat kan zeker. Ze staan er wel voor open. Dit programma is eigenlijk tot stand gekomen door KiKa, maar RTL zendt het uit. Dus het kan, zeker.”

Coolen werd eind 2011 ontslagen door SBS 6. In 2014 keerde ze terug op de buis bij RTL 4.

Lees ook: Nance hoopt dat Erland Galjaard met haar verder wil (vorige maand)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen