AD vraagt Idols-finalisten: ‘Is Eva Simons echt zo erg?

Eva Simons is als jurylid van Idols zo ongeveer de minst geliefde nieuwe tv-persoonlijkheid van het jaar geworden. Kijkers ergerden zich mateloos, Maurice Wijnen vond haar ‘niet te hachelen‘ en Gordon noemde de jury ‘echt heel slecht‘. Maar wat vinden Nina (links) en Kimberly (rechts), die vanavond tegen elkaar strijden in de grote Idols-finale, eigenlijk van Simons? Het AD vroeg het hen. Kimberly springt in de bres voor het Idols-jurylid, maar Nina geeft aan dat ze dat niet weet.

Kimberley neemt het op voor Simons. Zij antwoordt resoluut ‘nee’ op de vraag of Simons ‘echt zo erg is’. “Ik zeg het niet omdat dit in de krant komt, maar ze is echt heel leuk en supportive. Maar wel eerlijk. Ze zit daar om haar mening te geven. Als zij iets vindt, dan moet ze dat kunnen zeggen.

Van Nina krijgt het AD (via Blendle) geen ‘nee’. Zij zegt: “Ik ben niet zo van het schelden, dus daar schrok ik een beetje van. Maar ik weet niet hoe ze ‘echt’ is, want ik spreek de jury niet veel buiten het commentaar dat ze mij geven. Ik woon nogal ver weg, dus ik moet na de show altijd meteen naar huis.

De Idols-finale van vanavond is een finale van uitersten. De extravagante Kimberly strijdt tegen de schuchtere Nina. “Wij staan echt lijnrecht tegenover elkaar. Dit is appels met peren vergelijken”, zegt Kimberly in De Telegraaf (via Blendle).

Idols is om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen