Gordon vindt Idols-jury ‘echt heel slecht’

Gordon is niet onder de indruk van de jury van Idols, bestaande uit Eva Simons, Jamai Loman, Martijn Krabbé en Roland Molendijk. Dat heeft hij laten weten op Qmusic. Het is écht een slechte jury, vindt Gordon. “Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het niet kijkt, want ik vind het niet goed. Ik vind het echt heel slecht. Het ligt niet aan de presentatie, Ruben en Lieke doen het hartstikke goed, maar ik vind de jury gewoon niet goed gecast. Dat is gewoon een vak apart“, aldus de zanger en presentator.

Jureren is een vak, vindt Gordon. “Ik doe dit nu tien jaar en helemaal niet om arrogant te doen, maar jureren moet je in je hebben. Dat kun je niet zomaar. De mensen moet het wel geloven als je wat zegt.”

Dat er met Krabbé iemand in de jury zit die geen muziekprofessional is, vindt Gordon vreemd. “Ik denk wel dat je net als ik opgetreden moet hebben en iets hebt gedaan waardoor je gerechtigd bent om mensen een advies te hebben of af te wijzen.”

Al met al is Gordon geen Idols-kijker. “Het Idols-gegeven is een beetje achterhaald. Het is de afzeiktelevisie waar we eigenlijk niet meer op zitten te wachten in Nederland.”

Ik heb er vrolijk aan meegedaan tien jaar geleden, maar toen was het nog hot. Nu is Holland’s Got Talent echt leuk.”

Idols beleeft woensdagavond zijn grote finale op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen