Idols-kijkers ergeren zich suf aan Eva Simons

Het gedrag van Idols-jurylid Eva Simons wekt ergernis op bij kijkers. Dat blijkt uit reacties op sociale media. Critici vinden Simons nadrukkelijk aanwezig en ergeren zich eraan dat ze continu Engelse woorden als ‘wack’ en ‘dopeness’ door haar jurycommentaar heen gooit. Maar ook zinnen als ‘Je hebt me gewoon fúcking geraakt!’ vallen niet in de smaak. “Ik neem aan dat Eva Simons een flinke berisping gaat krijgen van haar baas na haar verbale gedrag van vanavond“, zegt kijker Elena.

Lodewijk vroeg zich af welk nummer je moet bellen om Eva Simons weg te stemmen en Robert zegt: “Wat een taalgebruik van Idols-jurylid Eva Simons. Ze heeft echt de verkeerde party drug genomen voor vanavond.

Derian: “Waarom denkt iedereen dat Eva Simons dronken is? Volgens mij is het gewoon naar haar bol gestegen.

Simons vindt zichzelf erg internationaal. Over het feit dat er nog zo weinig dames in de race zijn, zei ze: “Nederland, where is the freaking girl power?

Een optreden van een kandidaat noemde ze ‘wel een beetje wack, of zo’. Toen presentatrice Lieke van Lexmond vroeg wat dat betekent, antwoordde ze: “Dat betekent gaar.

Een andere kandidaat vond ze ‘zo’n lekker Romeinen-koppie’ hebben. “Heerlijk. Hij heeft zo’n ouderwets Romeinen-hoofd. Hij is gewoon een gladiator.

Simons trekt zich niets aan van de kritiek. “Haters gonna hate“, twittert ze.

Eva Simons is verre familie van Sylvana Simons.

Lees ook: Idols-jurylid Eva Simons wil met ‘harde track’ naar ESF (gisteren)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen