Patty Brard klaar met Albert Verlinde bashen

Geplaatst op wo 02 mrt 2016 om 8:55

Foto: EOPatty Brard is gestopt met het bashen van Albert Verlinde. De tv-diva zei dinsdagavond in Shownieuws zowaar wat liefs over de RTL Boulevard-ster. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Brard, die in 2013 een prominente rol in Onno-gate speelde, vindt het mooi dat Verlinde en zijn ex Onno Hoes tegenwoordig een innige vriendschap met elkaar delen. “Na 22 jaar lief en leed gedeeld te hebben, vind ik het toch wel heel erg mooi dat je op deze manier met elkaar blijft omgaan“, zei ze op tv.

Of er meer opbloeit tussen de twee, weet Brard niet. “We hebben ook nog gehoord dat ze wandelend in Amsterdam-Zuid gespot zijn. Dat was afgelopen zondag, toen het lekker weer was. Ze liepen zelfs arm in arm naar Rons Gastrobar, waar ze lekker hebben gegeten. Dat is dichtbij het appartement van Albert, dat mooie appartement bij het Vondelpark.”

Dat ze goede vrienden zijn, is één ding wat zeker is en als er weer iets gaat opbloeien, dan horen we dat vanzelf wel.

Brard deed in 2013 het tv-interview met Ruud Schepers, de toyboy met wie Hoes in dat jaar vreemdging van Verlinde. Schepers liet later weten dat Brard alleen maar uit was op sensatie, en ook Brard bekende dat ze het eigenlijk wel lekker vond om Verlinde eens te zien hangen.

Verlinde liet Brard er niet mee wegkomen en lanceerde in 2014 geruchten over haar ‘fiascohuwelijk‘. Daarop gaf Brard aan klaar te zijn met RTL Boulevard.
6 Reacties op “Patty Brard klaar met Albert Verlinde bashen”


 1. Anoniem

  Sja Patty, zal jij nooit hebben met je 6 exen en je kind, xoxo

 2. Anoniem

  xoxo er ook achter zeten. Wat een homo!

 3. T

  Kunnen we dan nu Patty weer gaan bashen?

 4. Anoniem

  Aandachtpinda.

 5. Anoniem

  Daar zijn we weer, Viola Holt kan vandaag weer Patty Brard gaan bashen. Oh oh wat een plezier heeft deze reiki-master weer.

 6. Anoniem

  Be Nice Or Leave

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.