Toyboy vond Shownieuws-interview ‘verschrikkelijk’

Foto: RTLRuud Schepers, de toyboy met wie Onno Hoes vorig jaar vreemdging van Albert Verlinde, heeft zijn interview met Shownieuws als onprettig ervaren. Dat vertelt hij aan Vice.com. Schepers werd al snel na zijn ‘hotellobby-zoen’ met Hoes geïnterviewd door Patty Brard. “Er speelden zoveel belangen tegelijkertijd, en het werd me heel snel duidelijk dat mijn belang daar niet in meetelde. Dat merkte ik vooral toen ik mijn interview ging doen bij SBS 6“, herinnert de toyboy zich.

Het was geen prettige ervaring, meent hij. “Ik werd in een stoel geduwd, waar een visagist mij ging makeuppen om me zo jong mogelijk te laten lijken. Dat vond ik verschrikkelijk. Ik werd urenlang niet alleen gelaten, omdat ze bang waren dat ik weg zou lopen. Toen ik mezelf uiteindelijk terugzag op televisie was ik totaal anders dan hoe ik er normaal gesproken uitzie.”

Toch is het Schepers zelf die ‘ja’ zei tegen een interview met een showprogramma. “Ik vond televisie geschikt omdat ik dan duidelijk mijn eigen verhaal kon doen zoals ik dat zelf wilde vertellen. Patty Brard kon bovendien wel sensatie trekken zodat zoveel mogelijk mensen mijn kant van het verhaal zouden horen. Dat vond ik wel belangrijk.“​

Schepers is nu al lang niet meer de bekendste toyboy van Onno Hoes. Dat is Robbie Hasselt, die de Maastrichtse burgemeester samen met PowNews in de val heeft gelokt. “Ik wil niet in één zin genoemd worden met de jongen die zelf de aandacht zocht en zich liet betalen om een verborgen camera om te hangen“, zegt Schepers daarover.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen