Patty dacht: ‘Goh Albert, daar ga jij een keer’

Foto: SBSHoewel ze het aldoor ontkende, geeft Patty Brard nu toch toe dat ze de rel rond Onno Hoes toch een beetje zag als een koekje van eigen deeg voor zijn man Albert Verlinde. Dat geeft ze vandaag aan in het AD. Op de vraag of Brard trots is op de onthulling, zegt ze: “Ik vond het niet vervelend om te doen. Ik kan niet ontkennen dat ik even dacht: ‘Goh Albert, daar ga jij een keer.’ Hij zond stiekeme beelden uit van Wesley en Yolanthe in een garage en Georgina Verbaan die buiten haar relatie kuste.

Brard onthulde op tv dat Hoes in een hotellobby had gekust met een jonge jongen. “Ik zei tegen de redactie: ‘Het risico bestaat dat hier een carrière kapotgaat. Zetten we door?’ Iedereen was het ermee eens. Hij is immers een bekende Nederlander omdat hij met zijn man op rode lopers verschijnt.

Verlinde las in RTL Boulevard een verklaring voor. “Daaruit was de alinea geschrapt waarin die jongen voorkwam. Weggeknipt als ene figurant uit een film. Dus was hij des duivels en belde hij ons. Tja, wat zeg je dan? Shownieuws slaat even over? Natuurlijk niet.

Uiteindelijk gaat het volgens Brard helemaal nergens over. “Je moet het allemaal niet té serieus nemen. Maar in de basis vertellen we altijd heel menselijke verhalen. Die zijn interessant.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen