Patty Brard boos op Albert Verlinde en Daphne Deckers

Foto: Nick van OrmondtPatty Brard is zwaar teleurgesteld in RTL Boulevard-presentatoren Albert Verlinde en Daphne Deckers. Dat schrijft de SBS 6-diva op Facebook. Verlinde kwam woensdag, twee maanden na het huwelijk van Brard, met het verhaal dat haar bruiloftsgasten zich verwaarloosd zouden hebben gevoeld. De showkenner gaf aan dat Brard de hoorn erop gooide toen ze om een reactie werd gevraagd. “Ik kan er kort over zijn: als RTL Boulevard je belt, wordt je gesprek ALTIJD opgenomen“, begint de diva.

RTL Boulevard neemt de gesprekken op zonder de gebelde daarover te informeren, meent Brard. “Dit wordt vervolgens lekker op een nieuwsloze dag met oud beeld en met een gesprek, dat lijnrecht op de introductie staat waarmee dit non-nieuws wordt aangekondigd, gemonteerd. Ik gooi daarom, na verificatie, de telefoon er altijd meteen op. Dat had Monique des Bouvrie misschien ook beter kunnen doen.

Brard ergert zich suf aan de showrubriek van RTL 4. “Ik maak me er in zo verre druk om, dat je juridisch gezien niet eens een telefoongesprek MAG opnemen en uitzenden zonder dat vooraf te melden. Zo krijg je dus van iedereen die dit nu weet, en geen keuze laat dan de telefoon erop te gooien, nooit meer een normale reactie!

En dan suggereren dat de andere partij onbeschoft de telefoon erop gooit. En dat zelfs een Daphne Deckers, van wie ik echt meer had verwacht, dit niet even een beetje in perspectief zet… Heel erg jammer!

Bruiloftsgast Monique des Bouvrie zei tegen RTL Boulevard dat ze het jammer vond dat de ceremonie flink verstoord werd, omdat de najaarspresentatie van SBS onverwacht op dezelfde dag als Brards bruiloft gehouden werd.

En ja, het was lastig dat we vanwege het weer wat langer bij de persco van SBS waren, maar soms lopen de dingen even wat anders dan gepland“, reageert Brard.

Dat zou Albert toch beter dan wie dan ook moeten weten! ‪Zure bom“, besluit ze.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen