Wilfred Genee weigert deelname aan It Takes 2

Wilfred Genee heeft het verzoek van RTL om mee te doen aan de nieuwe zaterdagshow It Takes 2 naast zich neergelegd. Dat heeft de presentator gezegd op Radio 10. Genee staat bekend om zijn liefde voor karaoke, maar toch zag hij It Takes 2 – waarin BN’ers zónder zangcarrière met topartiesten zingen – niet zitten. “Ik stond te popelen, omdat je samen met een bekende Nederlander mag gaan zingen. Maar ik wil het publiek besparen. Ik val de mensen er al te veel lastig mee.

Hij kan helemaal niet zingen, aldus Genee. “Je moet weten wat je kan, maar ook wat je niet kan. Als ik gedronken heb, heb ik altijd de gedachte dat ik redelijk kan zingen, maar mijn naaste omgeving laat me elke keer weer duidelijk weten dat dat absoluut niet het geval is. Als ik dan weer in die veronderstelling verkeer, zeggen ze: ‘Wilfred, het was aandoenlijk en enthousiast, maar ook heel slecht.’ Ik heb me erbij neergelegd dat ik het niet kan. Daar ligt mijn kracht niet.”

RTL 4 dacht dat Genee vanwege zijn liefde voor karaoke wel zou toehappen. “Ik schijn ook echt één van de eerste te zijn geweest die ze gebeld hebben. Ze hebben me destijds ook al gevraagd toen het programma bij Talpa te zien was: Just The Two Of Us. Ook toen durfde ik het niet aan.”

Het nadeel is dat je mensen echt lastigvalt met iets wat je niet kan. Ik kan niet zingen helaas. Dat is jammer.”

It Takes 2 begint op 12 maart bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen