Albert Verlinde gniffelt om ‘fiascohuwelijk’ Patty Brard

Foto: Nick van OrmondtMet de door Patty Brard gestarte toyboy-rel rond zijn ex Onno Hoes nog vers in het geheugen, kon Albert Verlinde het woensdag niet laten om te gniffelen over haar ‘fiascohuwelijk’. Dat was te zien in de uitzending van RTL Boulevard. Twee maanden na het huwelijk komt Verlinde met het nieuws dat de bruiloftsgasten niet happy geweest zouden zijn. “Ik vond het alleen jammer. Dat was het. Het enige wat ik alleen eventjes had, was van: goh, maar jullie gaan weg“, zei Monique de Bouvrie telefonisch.

De najaarspresentatie van SBS en de door SBS gesponsorde bruiloft van Brard vonden in hetzelfde weekend plaats op Ibiza. Eigenlijk zou de presentatie op de avond voor haar huwelijk worden gehouden, maar toen kwam het met bakken uit de hemel.

De persconferentie werd naar haar huwelijksdag verplaatst. “Dat betekende dat iedereen na de ceremonie naar de persconferentie moest en iedereen toen weer terug kwam voor het feest“, zegt Verlinde.

De gasten die bij Brards feestje achterbleven, werden volgens Verlinde verwaarloosd. “Vervolgens kwamen ze terug met de camera’s erbij en toen waren er weer drankjes en hapjes. Dat is een beetje in het verkeerde keelgat geschoten.

De Bouvrie gaf telefonisch aan dat ze het vooral vervelend vindt voor Brard. “Vooral voor haar vervelend natuurlijk op haar feestje dat zij die persconferentie nog moest doen. Dat is natuurlijk niet leuk voor haarzelf ook, weet je.”

Tot slot gaf De Bouvrie nog aan dat ze op de huwelijksdag geschrokken was van de speech van Geard Joling. “Ik weet ook niet hoe zij daar verder op gereageerd heeft. We moesten er wel vreselijk om lachen, maar ik dacht: zo. Het was best wel scherp, ja. Hij had bepaalde dingen waarvan ik dacht: nou, dat zou je niet over mij moeten zeggen.”

Brard wilde niet reageren in RTL Boulevard. Volgens een gniffelende Verlinde had de tv-diva de hoorn er op gegooid.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen